Skip to main content
Anastasija Ražnatović

DEČKA NI NA VIDIKU! Anastasija uhvaćena u klubu kako ZAVODI đuskanjem, ali ne Kostadina! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Zabavljala se sve do zore.

Anastasija Ražnatović je jedna od popularnijih mladih dama na domaćoj, estradnoj sceni.

Najvećim delom zbog toga što je ćerka Svetlane Cece Ražnatović, ali s obzirom da je pevala i prateće vokale na maminom novom albumu, možda će je uskoro javnost prepoznavati i po glasu.

PROGLAŠEN POBEDNIK! Prvo mesto u "Zvezdama Granda" odneo Ibro!

Medijska pažnja kada je u pitanju njen, kako ljubavni, tako i društveni život, sigurno postavlja i određeni pritisak na Anastasiju kada je u pitanju uticaj koji ima na mlade devojke. Taj pritisak se sigurno dodatno povećao nakon incidenta sa njenim dečkom, Kostadinom Terzićem, kada je bio priveden u Budvi zbog optužbi da je pretukao čuvara (Pročitajte OVDE).

Cecina ćerka je uspešno izbegavala skandale vezane za njen ljubavni život, stoga je odlučila i da ode u Moskvu, gde je uživala sa bratom, Veljkom Ražnatovićem (Pročitajte OVDE). Međutim, da se vratila u Beograd potvrdila je i video snimkom koji je objavila na njenom Instagram profilu.

DANAS IM JE POSEBAN DAN: Ovako je Seka Aleksić mužu čestitala ROĐENDAN! (FOTO)

Naime, ona je u ranim jutarnjim satima objavila video na kome igra na jednom beogradskom splavu. Kostadina, čini se, nema ni na vidiku, jer je Anastasija pokazivala svoje plesačko umeće drugarici, uz koju je đuskala i očigledno lepo zabavljala sve do zore.

 

Belgrade was waiting . . .

A video posted by  A N A S T A S I J A  (@raznatovicanastasija) on

PONOVO SE OKUPILI: Pogledajte kako danas izgledaju članovi grupe "Tap 011"! (FOTO)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd