clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
eur
117.1205
usd
109.1422
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Kako da je osvojiš varjačom?

15.06.2014. 20:12
Piše:
A. L.
Muškarac u kuhinji
Muškarac u kuhinji / Izvor: Profimedia

Ne, nemoj je tući varjačom u krevetu, nego kuvaj!

Danas kada na svakom koraku postoje bar tri različita restorana,

danas kada su u modi odlasci na elitna mesta gde će biti viđeni u VIP društvu,

danas kada većina muškaraca sa strahom pomišlja na izvođenje devojke na večeru, gledajući u sve prazniji novčanik...

Danas dajemo savete kako da osvojiš ženu kuvanjem!



Pozovi je kod sebe na klopu i oduševi je svojim umećem. Svojim, nemoj ni u ludilu da pomišljaš na to da naručiš hranu.

Naravno, prethodno se dobro informiši o tome šta voli da jede, šta ne, na šta je eventualno alergična, ali i šta voli da pije.



Predjelo



Nemoj se maltretirati spremanjem koječega, serviraj probrane grickalice (opšte je poznato da su bademi jak afrodizijak) i posluži aperitiv. Postavi je da sedne na neko strateško mesto, gde će joj biti udobno, ali odakle će moći da vidi šta radiš u kuhinji. Možeš spremati i viršle, ali dokle god ih bariš sa stilom i dokle god se trudiš da deluješ kao da znaš šta radiš – očaraćeš je.

Piletina saltimboka
Piletina saltimboka / Izvor: Profimedia



Glavno jelo



Žene kažu da za glavno jelo žele - meso na specijalan način. Ma koliko se hranila zdravo i živela na salaticama, ona želi da joj mužjak spremi meso. Preporučujemo piletinu sa pečurkama ili piletinu saltimboka. Meso je, a nije preterano jako. Što se tiče priloga možeš improvizovati, samo je bitno da se potrudiš oko serviranja i toga da jelo na tanjiru izgleda lepo.

Čokoladni tartufi
Čokoladni tartufi / Izvor: Profimedia

Desert



Nešto čokoladno, slatko i zavodljivo. Nešto nalik čokoladnim tartufima ili kolaču sa trešnjama. Legenda kaže da je Kazanova jeo čokoladu pre osvajanja, pa zašto ne biste i vas dvoje? Čokolada je čuveni afrodizijak, a trešnje... pa, samo zamisli tu slatku crvenu kuglicu blizu njenih usana.

Uz desert posluži neki dižestiv (poput dobrog starog viskija) ili kafu (ali nikako sikterušu).

Ono što je najvažnije jeste da se potrudiš da uživate u opuštenoj atmosferi. Pusti neku finu muziku, zapali i koju sveću (ali ne previše blizu stola – ako ste trapavi, zapaliće se sve, samo ne atmosfera)...

I, naravno, ako se ponudi da ti pomogne u rasklanjanju posuđa, reci nešto šmekerski da zna da imate i pametnija posla!