Skip to main content
natasa bekvalac

Nataša Bekvalac OTKRILA kako je Dača reagovao kada mu je saopštila da se UDAJE!

Foto: Srbija Danas
Pevačica za naš portal otkriva detalje iz privatnog života, kao i kada je sebi najlepša.

Nataša Bekvalac ekskluzivno za portal Srbijadanas.com progovorila je o svojoj porodici, suprugu Ljubi Jovanoviću i njenoj ćerki Hani, koju ima iz prvog braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Takođe, lepa pevačica je otkrila i neke svoje male tajne koje će možda nekome pomoći.

Jeste li zadovoljni sada u braku i da li je sve kako treba?

Ja nisam osoba koja voli da traći vreme i osoba sam koja ne robuje pravilima društva, tako da me ništa ne bi sprečavalo da izađem iz braka u kome nisam srećna.

Kako ste znali da je Ljuba onaj pravi?

- Pa to ne možeš znati nikada, to će pokazati vreme, ali najvažnije je da veruješ da je tako.

Kako je Danilo reagovao kada ste mu saopštili da se udajete s obzirom da imate ćerku Hanu?

Roditelj voli da mu je dete srećno, a kada je roditelj srećan, onda je i dete srećno. Tako da Hana živi u zajednici gde žive srećni ljudi. Srećna je i kada ode kod tate, srećna je i u svojoj porodici, iako to nije, kako se kaže po PS-u, nije onako kako društvo zapoveda, mi smo napravili neki naš mali univerzum gde vladaju pravila koja smo mi zadali i koji nas čine srećnim. 

Planirate li proširenje porodice?

Sigurno da bih želela jedno dete i Ljuba naravno. On je toliko divan čovek, da nije fraza, kada on kaže da se pored Hane ostvario kao roditelj. On je preuzeo mušku ulogu u našoj kući, ali to nije ugrozilo ulogu koju Hanin tata ima u njenom životu. Tako da, kada su stvari lepo i iskreno poređane onda nema nekih problema u međuljudskim odnosima.

Kako vam polazi za rukom da dobro izgledate i da li imate neki recept za žene?

- Kada si u 20 ne moraš preterano da se trudiš, a kada pređeš tridesetu tvoje lice pokazuje kako se osećaš u svojoj koži, a to vrlo zavisi koliko si zadovoljna žena. Sebi sam najlepša kada sam srećna i to se kod mene uvek vidi. Recept za dobar izgled žene posle 30-te je da bude srećna. Recept za dobar izgled žene posle 30-te godine je da dobro upozna sebe, da pronađe šta je čini srećnom i da to vija.

Koliko vremena potrošite na spremanje za izlazak i da li vas muž čeka?

- Praktična sam žena i moj muž je oduševljen. Jako se brzo spremim, ali jako je važna nega. Kada ne vodiš računa o sebi ne postoji pider ili trepavice koja može da te iščupa iz stanja u kome si. Tako da je zadovoljstvo najvažnije.

Nataša Bekvalac
Foto: Srbija Danas

Cecin provokativni selfi pogledajte klikom OVDE!

Radinu emotivnu ispovest pročitajte OVDE!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd