10. dec 2023.
Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

NEOBJAVLJENA FOTKA: Ceca, Arkan i SVA NJEGOVA DECA! (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Ekskluzivno vam prenosimo sliku iz porodičnog albuma koju niko nije video.

Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan su za vreme njegovog života voleli da zabeleže porodične trenutke i slikaju se sa svom njegovom decom za privatan album.

- Arkan je u to vreme veoma vodio računa o svojoj deci koja su mu bila sve. Ceca je poštovala njegovu decu iz prethodnog braka i prethodnih veza, te se i ona slikala zajedno sa svima njima - govori izvor blizak ovoj porodici.

Inače, na ekskluzivnoj slici koju je Željko poklonio našem izvoru, nalaze se Vojin, Nikola (kako on izgleda danas pogledajte OVDE), Milena i Maša iz braka sa Natalijom, zatim Mihajlo i još jedna ćerka iz prethodnih Arkanovih veza. Veljko je tada bio mali, dok se Anastasija još nije rodila.

- Fotograf ih je slikao u poslastičarnici koja je u sklopu njihove vile na Dedinju, gde Ceca i danas slavi slave, rođendane i ostale proslave - završava naš izvor.

Pogledajte kako je to izgledalo u srećna doba, kada se Ceca slagala sa Vojinom, jer podsetimo, njih dvoje danas ne komuniciraju, te Vojin optužuje maćehu da je lažirala očev testament (o tome čitajte OVDE).

Ceca, Arkan i sva njegova deca
Foto: Srbija Danas

Ako vas je ova stara fotografija zanimala, sigurno ćete želeti da saznate kako danas izgleda Cecin maneken iz spota "Nevaljala" (detaljnije na OVOM linku).

 

A, nevaljali su bili i simpatični supružnici - Mirka Vasiljević i Vujadin Savić. Pogledajte OVDE video kako se fudbaler igra sa glumičinom guzom.

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd