Skip to main content
par u krevetu gleda telefon

Nestao vam je seks u braku? Ove aplikacije će vam pomoći da vratite strast u svoj krevet!

Foto: Profimedia
Najveći problem svih oženjenih parova je svakodnevnica koja ubija volju i želju za seksom.

Uostalom morate priznati da nakon 8 sati rmbačenja na poslu, spremanja kuće i dece nije baš svako raspoložen da se penje na luster ili nosi kostim seksi sobarice. Još veći problem je manjak komunikacije između partnera, jer je ovo izuzetno osetljiva tema. Zato se parovi lagano naviknu na situaciju i samo u jednom trenutku muškarac shvati da mu je kolegnica Mira (koja je odavno prevalila 40 godina) postala izuzetno seksipilna u poslednje vreme. Ista priča važi i za žene,  s' tim što one imaju problem kako da mužu Balkancu saopšte svoje tajne fantazije, a ne budu istog sekunda označene kao kurve i drolje. Da se to ne bi desilo, a i u želji da malo podignemo natalitet, mi smo rešili da vam predstavimo tri aplikacije koje mogu da oplemene vaš seksualni život!

Kamasutra

Za drevnu hindu knjigu sa nekoliko stotina seksualnih pozna svako je čuo. Aplikacije koje prikazuju poze iz knjige, sa sve detaljnim objašenjenima možete naći kako na iTunes tako i na Google Play. Savršeno za radoznale parove koji bi da povrmenu rutinu začine sa nekom teškom pozom.

Kahnoodle

Iza ovog čudnog imena krije se aplikacija koja će vam sugerisati da partneru pošaljete neku provokativnu poruku i na taj način uzburkate strasti. Pored toga tu je lista predloga za kupovinu seksi donjeg veša ili pomogala, ideje za romantičan odmor kao i sugestije za seksualne poze. Takođe ukoliko uradite neki kućni posao dobijate kupone koje posle možete "razmeniti" sa partnerom za "sex". Iako na prvi pogled  ideja deluje besmisleno, verujte da je bolje da to radite preko aplikacije nego da mu kažete: "e ja sam izneo đubre i očistio kuću, ajde sada ti lezi i raširi noge". Takođe ova aplikacija stvara takmičarski duh što je odlična lek za učmalost.

Kahnoodle Mobile App for Couples from Kahnoodle on Vimeo.

Kindu

Ovo je aplikacija koju želi svaka žena na Balkanu. Aplikacija funkcioniše veoma jednostavno. Ona svakom od partnera da 600 pitanja na koja možete odgovoriti sa da, ne i možda. Nakon toga uporedi vaše odgovore i predloži vam poze ili situacija za koje misli da će vam oboma odgovarati. Anketa koju popunjavate je anonimna, pa slobodno pustite mašti na volju, i nadajte se da i vaš dragi razmišlja na sličan način. A čak i da ne razmišlja i dalje ćete u njegovim očima biti fina mala ženica. Više o njoj možete saznati OVDE.

Ako vam se svidela ova vest, predlažemo vam da posetite našu Facebook Fan Page, Parada Geekova!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd