Sreda 21. feb 2024.
Opasna dijeta

LJUDI, DA LI JE MOGUĆE? U ovo doba dana možete da jedete BAŠ SVE, a da se NI MALO ne ugojite!

Foto: Profimedia
Ako ste na dijeti, verovatno ste često u iskušenju da je prekršite i ugodite sebi nekom hranom koja goji. Dobra vest: to i možete da uradite, ali samo u određeno vreme tokom dana!

Svaka dijeta podrazumeva i određeno odricanje, a najčešće su u pitanju kalorični ugljeni hidrati i masnoće. Ipak, omiljena peciva, testeninu, sladoled i maslac možete da jedete a da vam to ne pokvari liniju.

Najbolje je da se počastite ugljenim hidratima tokom doručka, jer masnoće neće ugroziti vašu vitku figuru ako ih konzumirate do 10 časova ujutru.

Kako se zdravo hraniti? Različita iskustva i korisne savete možete pročitati ovde.

skidanje kilograma
Foto: Profimedia

Bila je teška 180 KILA i na korak do infarkta, biće vam inspiracija koliko je SMRŠALA! (FOTO)

Ukoliko ste aktivni tokom dana, organizam će imati dovoljno vremena da sagori kalorije koje ste uneli.

Da biste se rešili suvišnih kilograma, veoma je bitno da jedete u određeno vreme tokom dana. Doručak bi trebalo da usledi odmah posle buđenja, ručak posle četiri i po sata, a nekoliko sati posle toga i večera.

Bitno je da ne pravite velike pauze između obroka, jer će vas glad naterati da prekršite dijetu i pojedete nešto nezdravo i kalorično.

mršavljenje
Foto: Profimedia

BIĆETE ZAPANJENI: Smršao je tri kilograma za nedelju dana na NUTELA DIJETI!

Takođe je važno da večerate bar tri sata pre spavanja da biste lepo svarili hranu i da ne biste legli u krevet sa punim stomakom.

Udovoljite sebi i pojedite ponekad i nešto kalorično, ali se trudite da jedete što zdravije, kako zbog linije, tako i zbog celokupnog zdravlja.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd