Skip to main content
Dženifer Lopez

"MAJKA ME UBIJALA OD BATINA SVE OK NISAM POBEGLA DO KUĆE" Bolna ispovest Dženifer Lopez o traumama iz prošlosti

Foto: Profimedia
Najbolnija sećanja!

Slavna pevačica i glumica, Dženifer Lopez, ispričala je u svom dokumentarcu "Halftime" sve o komplikovanom odnosu s majkom, Gvadalupe Lupe Lopez. U upravo objavljenom filmu, Džej Lo navodi da ju je majka "ubijala od batina" sve dok nije pobegla od kuće.

 -Imam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina - ispričala je Dženifer, koja ima još dve sestre.

- Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - rekla je Lupe. Ona ostaje pri stavu da je ćerkama batinama utuvljivala u glavu da nikada ne sme da zavise od muškarca.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopez
Foto: Profimedia

Pevačica je ispričala i kako je sa 18 godina pobegla od kuće jer više nije mogla da trpi takav odnos. Ljubav prema plesu je mladu Dženifer odvukla od škole, što majka nije htela da trpi.

- Rekla mi je, ako ćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem - ispričala je Lopez.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd