10. dec 2023.
Priznannja

Priznanja „Naj žena“ i „Naj muškarac“ 21. veka promeraju pozitivne vrednosti našeg društva

Foto: Priznanja
Iza jedinstvenog događaja uz Airli nivo+ stoje i udruženja preduzetnica i preduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

U organizaciji Srpske agencije Airli nivo+ od 2002. godine priliku za promociju, umrežavanje, poslovnu saradnju, ali i za jedinstvenu priliku nosioca „najboljeg,najposlovnijeg,najodgovornijeg“ imaju uspešne žene,a zadnje dve godine i muškarci.

Iza jedinstvenog događaja uz Airli nivo+ stoje i udruženja preduzetnica i preduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije. A kako ističu organizatori u novembru 2018. godine očekuje se više od 200 gostiju, a koji su mahom uspešni preduzetnici, obrtnici, javne ličnosti, kao i osobe koje na području Balkana važe za izuzetno humanitarne, harizmatične i nada sve hrabre i jake ličnosti koje svojim radom i zalaganjem u društvu i zajednici u kojoj djeluju ostavljaju neizbrisiv trag uspeha i promene. Da projekat nosi ne samo regionalni predznak, već i da utiče i na Evropu dokaz je broj država, a čije se uspešne ličnosti nalaze na spisku gostiju i nagrađenih, među kojima su Slovenija, Bugarska,Makedonija, Kosovo,Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora,Kina,Grčka,Italija,Amerika i naravno Srbija kao nosioc aktivnosti.

Kako ističu organizatori cilj je između ostalog promovisati žene, koje postaju značajan faktor u ekonomsko-privrednom životu Balkana. Vrši se promocija profesija kojima se žene bave, tu je ujedno i prilika za promociju ženskog preduzetništva, stvaralašta i međusobne saradnje, koje je sve više.

Zvanje „Naj žena“ ili „Naj muškarac“ XXI veka nose osobe koje je širi auditorijum putem anketnih listova predložio, a zatim izabrao – sledeći kriterijume koje nosi celi projekat – za priznanje najboljeg, najuspješnijeg ili najodgovornijeg potrebna je i uspešnost u poslovanju, ali i društvena odgovornost prema zajednici.

Osobe koje žele prisustvovati događaju mogu rezervisati svoje mjesto i uplatom kotizacije, i rezervisati svoju stolicu za koju će dobiti mesto za svečanom večerom.

Nagradu za najuspješnije dobijaju osobe u oblasti biznisa, mode, elektronskih i štampanih medija, medicine, umetnosti, industrije, politike, turizma, ugostiteljstva, prosvete i humanitarnog rada. A ciljevi su i povezivanje dobitnica i dobitnika priznanja koji svojom pozitivnom energijom, uspešnim projektima uvećavaju doprinos društvu, svako na svom polju djelovanja, istovremeno se povezuju ljudi regiona i dijaspore u zajedničkim poslovima i mogućim saradnjama, a doprinosi se daljem profesionalnom i ličnom napretku svih prisutnih, kao i onih koji su svojim angažmanom uključeni u organizaciju događaja.

 

 

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd