Skip to main content
Seks i grad

SKANDAL VEĆ NA STARTU! Procurio scenario za novi serijal "Seksa i grada"! Pažnja, SPOJLERI! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/sarahjessicaparker
Ovo im nije trebalo.

Kultna serija "Seks i grad" kreće u novo poglavlje – svi glumci osim Kim Katral, koja je glumila nezasitu Samantu, vratili su se u obnovljenu verziju koja će se zvati “And Just Like That” (“I samo tako”), imaće deset epizoda, a biće emitovana na platformi HBO Max.

Njihovo bajkovito okupljanje koje prati veliko medijsko interesovanje pokvario je jedan detalj – deo scenarija je procurio u javnost, a otkriva mnogo o situacijama u kojima se popularni likovi trenutno nalaze.

"IZBACIO JE GOLU I BOSU NA ULICU": Jezivo svedočenje prijatelja Tanje Savić - Gledao sam kako je ŠAMARA

"IZBACIO JE GOLU I BOSU NA ULICU": Jezivo svedočenje prijatelja Tanje Savić - Gledao sam kako je ŠAMARA

PAŽNJA, SPOJLERI!

Sajt "Page Six", saznaje da su Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) i Zverka (Kris Norton) usred dramatičnog razvoda. Keri, koja je sad u pedesetim, sa bivšim se suprugom svađa oko – podele novca.

"GLEDAM OVE ŠTO SE PUMPAJU, STALNO NEŠTO DUVAJU!" Goca Božinovska oplela po silikonskim "lepoticama"

"GLEDAM OVE ŠTO SE PUMPAJU, STALNO NEŠTO DUVAJU!" Goca Božinovska oplela po silikonskim "lepoticama"

Isto tako, Keri više ne piše kolumnu, prilagodila se novom vremenu pa je u novoj seriji voditeljka podkasta.

U jednoj sceni, Keri je na večeri sa prijateljima Stenfordom Blačem (Vili Garson), Mirandom Hobs (Sintija Nikson) i Šarlotom Jork Goldenblat (Kristin Dejvis). “Snimala sam podkast, oprala sam kosu. Da, nisam ni jela ni spavala, ali bar sam se dobro osećala po pitanju svoga braka. Sad sam samo jedna od bivših žena o kojima se brine?”, kaže Keri prijateljima u jednoj sceni.

Keri je treća supruga fatalne Zverke – u seriji je već bio oženjen Barbarom (Noel Bek) i Natašom Naginski (Bridžet Mojnahan). Posle “ljubavnog naganjanja” koje je trajalo kroz sve sezone popularne serije, Keri i Zverka su se venčali, a na kraju celovečernjeg filma “Seks i grad 2”, zasad poslednjeg iz ove sage, pomirili su se posle njenog neverstva i velike svađe, a Zverka joj je poklonio veliki prsten s crnim dijamantom.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd