Skip to main content
Cineplexx

ZEC PETAR I DRUŽINA PREMIJERNO OVE SUBOTE U CINEPLEXX 4D DELTA CITY BIOSKOPU

Foto: Promo
Nastavak sinhronizovane avanture stiže na veliko platno

– Zec Petar i družina vraćaju se na veliko platno u nastavku „Zec Petar – skok u avanturu“ premijerno ove subote, 26.juna od 17h u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem mobilne aplikacije CineplexxRS. 

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan Bundalo, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima, dok je za režiju sinhronizacije ovog animirano-igranog filma ponovo bila zadužena Iva Milošević.

Trejler filma „Zec Petar – skok u avanturu” :

Novosadska premijera filma održaće se dan kasnije, u nedelju, 27.juna od 17h u Cineplexx Promenada bioskopu, dok će se film naći na redovnom repertoaru svih Cineplexx bioskopa u Srbiji od 1.jula. 

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
4 Beograd