Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Јавне личности поделиле су импресије о Exitu и откриле чије наступе никако неће пропустити

06.07.2022. 14:29
Пише:
Промо
Exit
Exit / Извор: Фото: EXIT Промо

Бројна позната лица и јавне личности, као што су Милош Биковић, Драгана Мићаловић, Виктор Савић, Бојан Боки Перић, Александар Радојичић, Лука Митровић, Никола Калинић и многи музичари, глумци, спортисти, новинари, музички критичари, ди-џејеви и инфлуенсери, потврдили су свој долазак на EXIT од 7. до 10. јула.

Кроз MyExit активацију по први пут су с јавношћу поделили своје личне жеље и наступе које неће пропустити и због којих ће овај фестивал бити њихов EXIT још мало више. У емотивном видеу многи од њих су навели разлоге своје привржености фестивалу и Новом Саду. Говорили су о томе шта је за њих EXIT, о плановима за продужени викенд, колико су одушевљени атмосфером и несвакидашњим амбијентом Петроварадинске тврђаве, као и многим другим импресијама који потврђују да фестивал који је пред нама заиста има једно од својих најјачих издања.

Познати једногласно: "EXIT је осећај који мора да се доживи!"

У MyExit-u Милош Биковић је открио да ће ђускати до зоре уз АРТБАТ и Мацео Plexa, Виктор Савић се неизмерно радује домаћим реперима Прти Бее Гее-у, Смоке Мардељану и Ајс Нигрутину, док је Бојан Боки Перић у Ницк Цаве фазону, али неће пропустити ни Бориса Brejchu. Драгана Мићаловић боравиће на мтс Данце Арени, али ће бити и на наступима Ofenbacha, Сениде и Констракте, док је Кристини Беквалац Мацео Plex звезда над звездама. Александар Радојичић уживаће у ливе наступима Монолинка и Саторија, а Лука Митровић је највећи фан Honey Дијон. Ненад Пагонис и Никола Калинић спремни су за хеадбангање уз Сепутуру и The Exploited, док Рене Биторајац не може да дочека Цалвина Harrisa и Афројацка.

EXIT фестивал је за глумицу Лену Богдановић јулски празник којем се бескрајно радује, а за ди-џејицу и активисткињу Вању Бурсаћ „једина ствар која је нама пружила шансу да чујемо највеће бендове и највеће извођаче на свету“. Репер Бранко Кљаић Fox истиче да је „EXIT увек следио светске трендове“, а његов колега трепер Јован Бубњевић Рођени додаје и да је „пионир опен минда и фрее минда у Србији“.

За радијску водитељку Милицу Перовић EXIT је „слобода и моменат кад стварно можеш да упознаш праву љубав“ и истиче да је заиста „неопходно и важно да будемо једни са другима“ у тих неколико дана заједно на фестивалу. Модел, ТВ водитељка и певачица Дана Барбара Гашић Гоувеиа каже да је EXIT „магија, мир, пријатељи, љубав и нешто што се не сме пропустити“, док јутјубер и инфлуенсер Милан Инић Yasserstain поручује да је за њега „нека врста традиције“. Музичар Марко Луис се сваке године враћа на EXIT јер покушава изнова да доживи тај осећај и додаје „стварно је јединствен, не бих га мењао ни за шта“. Музичар и јутјубер Дарко Радовац Dex истакао је и да током Exita Нови Сад засија у свом пуном сјају.

Љубитељи магичне мтс Данце Арене описују је највећи плесни подијум и извор љубави и огромне енергије, а радијски водитељ Лука Матић са одушевљењем говори баш о тој енергији, људима, вибрацијама и затварањима уз свитање истичући да су она „нешто што не може да се опише, не може да се услика, не може да се сними, већ мора само и искључиво да се осети“, а његов колега, Немања Костић, извршни директор Play радија каже да ће „морати да се тражи у фирми слободан дан, слободан понедељак да би се лепо затворио EXIT фестивал и ове године“.

Бројне познате личности истакле су у овом видеу извођаче које никако неће пропустити на Exitu, као што су Цалвин Harris, Ницк Цаве & The Бад Сеедс, Iggy Азалеа, Маскед Wolf, Афројацк, ЗХУ, Сепултура, Мацео Plex, Honey Дијон, Борис Brejcha, Степхан Бодзин, АРТБАТ, Монолинк, Honey Дијон, Денис Султа, Marky Рамоне, Напалм Death, The Exploited, Блинд Channel, Схе Пасед Away и многи други, а паралелно с видео испунили су своју листу жеља у акцији MyExit која је протеклих дана активирала на стотине фанова да остављају своју листу кога једноставно морају видети на Тврђави и у чијем друштву.

EXIT фестивал ће бити одржан од 7. до 10. јула, када на Петроварадинску тврђаву стижу Цалвин Harris, Ницк Цаве & The Бад Сеедс, Iggy Азалеа, Маскед Wolf, ЗХУ, Сепултура, Мацео Plex, Honey Дијон, Борис Brejcha, Степхан Бодзин ливе, АРТБАТ, Денис Султа, DJ Tennis, Анфиса Letyago, Marky Рамоне, Напалм Death, The Exploited, Блинд Channel, Адам Beyer Б2Б Енрицо Сангиулиано, Dax Ј, Сама’ Абдулхади, као и јака регионална постава коју предводе Констракта, Сенидах, Прти Бее Гее, Марчело, Бркови, Артан Лили, Параф, Killo Killo, Мими Мерцедез, Кирил Ђаиковски, Бојана Вунтуришевић, Деца лоших музичара, а прикључују им се на стотине других.

У продаји су и даље једнодневне улазнице, а за све госте ван Новог Сада остављен је одговарајући контингент на фестивалским капијама. Једнодневне улазнице могу се купити по промо ценама које износе 2.990 динара за четвртак, 3.690 динара за петак, 3.990 динара за суботу и 2.990 динара за недељу. У понуди је и Фан пит за петак, 8. јул, када наступају Ницк Цаве & The Бад Сеедс, по цени од 3.990 динара. Купити се могу и дневне ВИП улазнице, као и четвородневни ВИП пакет по цени од 41.000 динара. Улазнице су доступне на фестивалском сајту, као и на продајним местима и онлајн на страницама Гигс Tix-a.