Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Омиљене песме на једној од најлепших плажа Јадрана: Највећи хитови убрзо стижу на Сеа Данце!

12.08.2022. 12:49
Пише:
Промо
sea dance
сеа данце / Извор: Фото: Сеа Данце

Планетарни и регионални хитови који се слушају „на replay“ стижу и овог лета на једну од најлепших плажа Јадрана, на осмо издање Сеа Данце фестивала!

Схоусе, Махмут Орхан, Дубиоза Колектив, Констракта, Сенидах, Мими Мерцедез, Who Сее, Црни Церак, Там, Мицка Лифа, Кејт, Да Wreck су за Сеа Данцере спремили хитове који се углас певају овог лета и годинама уназад, а клупске химне и разлоге за ђускање до раних јутарњих сати донеће Нина Кравиз, Анфиса Letyago, Минд Агаинст, Цоеус, Хуман Риас, Илија Ђоковиц, Марко Настић и многи други! Ванвременски хитови највећих светских и регионалних музичких звезда, које ће приредити незаборавну журку за најјаче финале лета, с разлогом заједно броје вртоглавих милијарду и по стримова и прегледа!

На идиличном јадранском приморју песме који су их прославиле уживо ће представити аустралијска сензација Схоусе, двојац који је до еуфорије довео више десетина хиљада људи на овогодишњем Exitu, а сада ексклузивно стиже у Црну Гору по први пут, као и глобални хитмејкер, продуцент и DJ Махмут Орхан, који ће донети своје мегахитове директно са светских топ листа!

Једна од највећих светских звезда електронске музике Нина Кравиз, након четири године се враћа у предивну увалу плаже Буљарица, доносећи и старе и нове траке које неупитно доносе енергични плес до зоре! Један од најтраженијих двојаца у електронској музици данашњице Минд Агаинст комбинује techno и хоусе, изнедривши иновативан, мелодичан, минималистички, филмски звук, који Сеа Данце фанови добро памте са наступа 2017. године. Анфиса Letyago, techno глас нове генерације, након одличног првог наступа на овогодишњем Exitu, премијерно доноси медитеранску енергију и свежи звук и на Сеа Данце фестивал. Своје Сеа Данце премијере имаће и представник Афтерлифе лејбла Цоеус и сјајни Хуман Риас, једини извођач у историји Exita који је ове године отворио и затворио мтс Данце Арену! На познати терен враћају се ветеран регионалне сцене Марко Настић и домаћи представник Друмцоде лејбла Илија Ђоковиц, који је ове године на Exitu имао сјајан дривинг techno заједнички сет са Елијем Brownom.

Marko Nastić
Марко Настић / Извор: Фото: Небојша Бабић

Веома снажну регионалну поставу предводе најтраженије музичко име Балкана Ана Ђурић Констракта, највећи регионални бенд последње деценије Дубиоза Колектив, највеће женско балканско трап име Сенидах, сензација Црни Церак, јединствена Мими Мерцедез, као и свежа нова имена Там, Мицка Лифа и Да Wreck!

Хитови који ће обележити овогодишњи Сеа Данце

Лове Tonight“ двојца Схоусе броји преко 400 милиона стримова, 11 милиона Схазам-а и спада у Топ 50 најстримованијих нумера на Spotify! Песма се нашла у топ 10 синглова на топ листама у Аустрији, Белгији, Француској, Немачкој, Мађарској, Холандији и Швајцарској, а нова песма „Won’t форгет You“ је прати у стопу! Махмут Орхан је праву пометњу на музичкој сцени направио 2016. године избацивши нумеру „Феел“ (феат. Сена Сенер), која данас броји скоро пола милиона прегледа и стримова на YouTube и Spotify, и уз коју се једнако ентузијастично плеше и данас. „Феел“, „Fly Абове“ и Орханови остали хитови дефинитивно ће расплесати тиркизну увалу!

До какве еуфорије умије да доведе Нина Кравиз већ одлично знају фанови Сеа Данце фестивала, али и Exita и Но Слееп-а. „Skyscrapers“, „Ghetto Кравиз“, „И'м Gonna Гет You“ само су неке од трака које је створила ова techno генијалка. У невероватним песмама за њом не заостају ни Минд Агаинст, а међу њима су „Gravity“, „Walking Away“,  и свежа „Фреедом“. Одличан низ наставља Анфиса Letyago новим синглом „ХАЗЕ“, затим ту су „Нисида“ и „Catch The Спирит“. Јединствену музичку енергију Цоеус је представио у издањима за Афтерлифе – „Хоризон“, „Rebirth“ и „Beyond Дреаминг“, а за Друмцоде лејбл исто је урадио Илија Ђоковиц, са енергичним тракама „Equilibrium“ и „Аура“, као и са песмама „Вера“ и „202X“ за Filth Он Ацид.

Mind Against
Минд Агаинст / Извор: Фото: Томасо Лисца

Дубиоза Колектив су најуспешнији музички космополити регије, а на Сеа Данце долазе јачи за одличан студијски албум „Агрикултура“, објављен почетком маја, али без сумње њихова сет листа проћи ће највеће хитове из пребогате песмарице.  Ана Ђурић Констракта већ месецима одушевљава публику широм света атипичним звуком песме „Ин Цорпоре Сано“, којом је победила на Евровизији, а њима се додају и  „Нобл“ и „Мекано“ из пројекта „Триптих“, као и „Неам шамана“ и „Жваке“. Неприкосновена трап краљица Сенидах поново ће запалити тиркизну увалу хитовима чија се популарност не смањује: „Replay“, „Мишићи“, „Слађана“ и многи други које ће певати у глас са публиком. Водећи црногорски хип-хоп двојац Who Сее ће Сеа Данце енергично померити добро познатим хитовима: „Насеље“ „Ђе се купаш”, „Немам ти кад”, и многим другим које су постале апсолутни фаворити. Мими Мерцедез ће моћним бас линијама и контроверзним стиховима атмосферу на Сеа Данце фестивалу довести до усијања кроз песме „Само кеш”, „Патике за трчање“, „Клеопатра“ и многе друге. Нова трап и рап сензација Црни Церак на Сеа Данце доноси хитове као што су: „CC1“ и „CC2“, које су радили за филм „Јужни ветар“, али и нову нумеру „CC3“, коју су први пут извели на Exitu и уз коју је десетине хиљада фанова скакало на сваки бит. 

Mimi mercedes
Мими мерцедес / Извор: Фото: EXIT Промо

Поп звијезда у успону и талентована кантауторка Там расплесаће Сеа Данце новим летњим хит синглом „Погана”, али и нумерама са дебитантског ЕП издања „Рефлексија“, добро познатим песмама „Жад“, „Бржи од свега“, и „Ај ћао“, док треперка Мицка Лифа доноси запажене синглове као што су „Њихам“, „Натурале & Пуре“, и неизоставни „Кардио“. 
Цуре са Балкана“, „Микеланђело“ и „Ева” (феат. Сајси МЦ), само су неке од нумера које суперталентована и свестрана млада Кејт доноси у тиркизну увалу. Млади барски хип хоп састав Да Wreck ће одувати публику песмама са албума „Црквице“ и „Седам“, али и сингловима „Гризелдисимо“ и „Наше Дјело“.  

Још регионалних и домаћих извођача побринуће се за врхунску атмосферу, а међу њима су: 84 БИТ, Ањусиц, Бранко Вуковић, Буба, Будо, CHBX, Дошљак, Доубле Неедле, Икс Окс, Јохн К, Конатари, Лазар, Марко Пајковић, Марко Т, Мр. Lekka, Мр. Мипс, Nessuno, ОАК brothers, Сен Оливер, Пелзенсерс, Пим Сецле, Рхудаман, Сатие, Соц, СОФТ 85, Стамина, Станцо, Старац, Стракс, Владо Божовић и Вук Ђуришић.

Актуелна цена фестивалских улазница за Сеа Данце која износи 3.290 динара, уз уштеду од 40 одсто у односу на финалну цену, важиће само данас до поноћи, или раније уколико се залихе распродају. Једнодневне улазнице су доступне по поклон цени од 1.190 динара, што је уштеда од 50 одсто у односу на финалну цену. Због великог интересовања посетилаца, још је у току акција „Узми 4, зграби 5”, којом се уз купљене четири фестивалске улазнице пета добија на поклон. Улазнице су доступне преко фестивалске странице, као и Гигс Tix продајне мреже у Србији и online.