Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Учесници Ада Дивине Awakening фестивала: Ово је много више од фестивала, ово је догађај који трансформише живот!

29.09.2022. 14:35
Пише:
Промо
Ada
Ада / Извор: Фото: АДА Пхото Теам

Сведочења фасилитатора, музичара и учесника овогодишњег фестивала Ада Дивине Awakening говоре у исти глас – ово није само још један фестивал, ово је револуција љубави и слободе, вишедневно едукативно и исцелитељско искуство које трансформише живот заувек!

„Једно од најбољих животних искустава“, „Најбољи фестивал овог типа на свету“, „Искуство које мења живот“, „Научила сам како да волим себе и друге“, „Овде где сам сада, љубав више није резервисана само за срећне“ – само су неки од подељених утисака након проведених шест дана на Ади Бојани. Вишедимензионалност којој, на глобалном нивоу већина манифестација тежи, на Ада Дивине Awakeningu је демонстрирана у пуној снази. Радионице, предавања, концерти, разни садржаји и искуство бивања на једној од најлепших локација Европе заједно су радили на дубокој, позитивној животној трансформацији.

ADA
АДА / Извор: Фото: АДА Пхото Теам

ЛАОР, Божо Врећо, Пепе Данза, Деви Мохан, Ана Коста, Кристина Беквалац и Катарина Богићевић Кејт само су неки од фасилитатора и посетилаца који су изразили захвалност фестивалу и поделили своја искуства, затим трансформације кроз које су прошли, рањивост из које извире снага и заједништво створено са другим учесницима током шест дана фестивала.

Човек који је потпуна енергетска бомба и чији је наступ означио почетак фестивала, Божо Врећо, исказао је колико му је АДА битна: „Важна ми је пре свега због те светлости. Живимо у свету мрака, живимо у свету таме, живимо у свету лажних људи, дволичних људи, претварања, патворених осећања, прекривених осећања. Чини ми се да се кроз овај фестивал ради на томе да те прихвате управо таквим какав јеси. Да ту твоју дуалност прихватају и да је глорифицирају на сваки могући начин“.

ADA
АДА / Извор: Фото: АДА Пхото Теам

Мотиваторка и лифе coach Јадранка Петровић, која је на фестивалу држала радионицу „Од Аде ка Универзуму“, поделила је своје искуство на Инстаграм причама: „Требало ми је пар дана да бих могла да вам дам искрен утисак. Данас вам мирна срца могу рећи... ОВО ЈЕ ИСКУСТВО КОЈЕ МЕЊА ЖИВОТ. 100% сам изашла из свих могућих зона познатог и упознала делове постојања људског бића, енергије, постојања, на нивоима који не могу да се опишу. И рећи ћу вам још нешто... Моја биологија се тотално променила. Очи су ми другачије. Лице ми је другачије. Ово искуство ме је, буквално, подигло у највише могуће димензије“. 

Кристина Беквалац, која је била једна од познатих личности које су посетили фестивал, у Инстаграм посту је рекла оно што су готово сви посетиоци потврдили: „Једно од најлепших искустава које сам имала у животу је боравак на Ада Дивине Awakening фестивалу. Предивна енергија, предивни људи, толико спознаје о себи, конекције са собом, природом, људима, феноменалне радионице, дивни предавачи, музика, позитивна енергија“.

Популарна кантауторка Катарина Богићевић Кејт каже да после Ада Дивине Awakeninga њен живот више није исти. Уз фотографију на свом Инстаграм профилу написала је: „Научила сам како да волим себе и друге, научила сам како да избацим бес и тугу из себе, научила сам како да кроз плес отпустим своје емоције… Научила сам како се правилно грли. ВОЛИМ ОВАЈ ЖИВОТ и једва чекам да идем следеће године на овај фестивал и да испричам своју причу и своје искуство људима који желе да чују и буду део БУЂЕЊА.”

ADA
АДА / Извор: Фото: АДА Пхото Теам

Једни од водећих предавача у пољу свесности и интимности Hannah Knight и Xavier Де Forceville, као и Лаурие Хандлерс и Michael Гибсон, били су једногласни у томе да им је Ада Дивине Awakening најбољи фестивал овог типа на свету. Фасилитатор и музичар Пепе Данза је на јединствен начин дефинисао Ада Дивине Awakening фестивал: „Током година прошли смо десетине сличних фестивала, а овај је дефинитивно најзабавнији од свих“.

Деви Мохан, чија је величанствена моћ да поведе људе у сопствену суштину на много начина обележила овогодишње издање фестивала, успела је да доживи нешто ново: „Оно што је ново за мене је ниво отворености, природности који сам овде доживела, дубина отварања, како су људи реаговали на ту детињу радост, то плесање, на те дубоке процесе“.

Laor
Лаор / Извор: Фото: АДА Пхото Теам

Фантастична ЛАОР, која је наступила последње вечери фестивала и у правом смислу те речи ујединила све учеснике својим наступом, а посебно нумером „Химна душе“, захвална је на људима и невероватном повезаношћу коју је остварила: „Волим осећај што, без обзира на то што сви изгледамо другачије, на крају крајева, сви смо исти“. 

Ана Коста, тренер за свесне љубавне и сексуалне односе, на свом Инстаграм профилу је написала шта јој је фестивал донео: „Видела сам лепоту у свакој особи и схватила да сви желе исто – ЉУБАВ СА ПУНИМ ПРИХВАТАЊЕМ... Видела сам како се људи са ових простора повезују без обзира на прошлу политику и поделе, видела сам људе из целог света како долазе и удружују се као једна породица“.

Овогодишње издање Ада Дивине Awakening фестивала обележила је невероватна енергија свих учесника, слобода, разумевање, разиграност, сензуалност, рањивост, изванредна музика, јединствена и прелепа Ада Бојана, и бескрајна љубав која је запечатила свих шест дана фестивала.