Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЛУДИЛО НА РЕВОЛУТИОН ФЕСТИВАЛУ! Погледајте какав сте спектакл пропустили (ФОТО/ВИДЕО)

05.06.2017. 16:01
Пише:
Србија Данас
Exit
Exit / Извор: Фото: Промо

Ово је журка!

Три дана и три ноћи чисте радости, сјајне музике, незаборавних тренутака и рекордна посета од 20 000 људи обележили су треће издање Револутион фестивала. EXIT Лето љубави наставило је своју турнеју мира и позитивних вибрација до Темишвара и Музеја села где смо имали прилику да уживамо у најразличитијим врстама уметности, програму који је трајао нон-стоп и наступима неких од највећих музичких звезда данашњице као што су Рудиментал (Ђ Сет), DeltaHeavy, Елувеитие, Дубиоза Колектив, ГБХ, Ицицле и многи други.

ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА КАРАТА: Ево 5 разлога зашто EXIT 2017 не треба никако пропустити!

Нови концепт фестивала и његов програм који је трајао 72 сата без престанка одушевили су све генерације – од деце преко њихових родитеља, па до рејвера и љубитеља фестивала који су стигли из 10 различитих држава Европе, па чак и фанова са Новог Зеланда. Током дневног програма, посетиоци уживали опробавајући се у новим плесним покретима, играма са светлосним мачевима и многим занимљивим садржајима. Чувена ЛУНАТИЦА зона понудила је фантастичан програм уз приказивање различитих уметничких израза уз атрактивне наступе као што су Цирцус Mundi, Miss Монрое сингс, Дат Brass, Lisa Elipse’s Лоопинг show, Gypsy Дисцо Soundsystem i многи други. Током дана, Револутион фестивал се претварао у велико игралиште за децу и одрасле, те су најмлађи уживали у љуљашкама, играма за децу, трамболинама, дивној природи шетајући крај језера и бројним садржајима посвећеним њима.

Exit
Exit / Извор: Фото: Промо

Када је пала ноћ, седам стејџева експлодирало је позитивном енергијом захваљујући невероватним наступима извођача који су стигли са свих крајева света!

Први дан - Отварање Револутион Фестивала

Exit
Exit / Извор: Фото: Промо

Невероватна енергија на главној, Мусиц Гуру бини учинила је да хиљаде људи скаче као један захваљујући сјајним концертима. Рудиментал DJ Сет још једном су доказали зашто су стекли планетарну популарност, нижући хит за хитом уз продорне звуке трубе као посебне посластице. Расположени двојац савршено је комуницирао са публиком која од првог бита па све до краја наступа није престајала да плеше и хорски пева добро познате песме. Наступ за памћење приредили су и публици омиљени Дубиоза Колектив. Њихова револуционарна и ненадмашива енергија пронела се главном бином а Кокуз, Кажу, Балкан Функ, Фирма илегал, Пирате Bay и бројни хитови довели су расположење хиљаде људи до врхунца. Чувени представници друм анд bass звука, Делта Heavy, Icicle i LTJ Букем учинили су да публика неуморно плеше и присуствује незаборавним журкама, а публика Револутион-а открила је и свој нови омиљен бенд – Маика који предводи Ида Престер, оснивачица популарног електро-поп састава Lollobrigida. Главна бина угостила је и метал иконе Елувеитие, због којих су металци са свих крајева Европе пристигли у Темишвар и откриличари Револутион фестивала. Један од најзначајнијих бендова из Румуније, Суие Папаруде одушевио је фанове енергичним наступом, а по сјајној енергији запамћене наступе имали су и Гојира Планет Х и други.

НО ЂАНИ, НО PARTY: Погледајте УРНЕБЕСНУ најаву његовог наступа на Exitu 2017! (ВИДЕО)

Extreme Мусиц стејџ са разлогом носи ово име! Звуци екстремне ливе музике брујали су Музејом села, а љубитељи најразличитијих жанрова, од алтернативног рока до метала, допринели су неописивој атмосфери ове бине где сунаступали Блеед Сомеоне Dry iz Италије, Годслееп из Грчке, Цонсецратион из Србије, Катара из Италије, Деад Јокер из Србије, Конескин, Монокром, Дунгарее и Фантазиа из Румуније и многи други.

Exit
Exit / Извор: Фото: Промо

Други дан

Рејвери су плесали до изласка сунца уз сјајан сет Лее Буридге-а, неприкосновеног Дубфире-а, Барац б2б Гесцу и других на Electric Apex бини. Целодневно реге искуство на Зион Лове бини приредили su Genmaica soundsystem, док се на Гаиа Транце стејџу ђускало до раних јутарњих сати уз Манду, Алиен tree, Lygos, Mozzu, Zarmu... Neumorna публика уживала је и у afterparty журкама лоцираним на предивном језеру у склопу фестивала и кампа.

Трећи дан

Exit
Exit / Извор: Фото: Промо

Након рекордне посете Револутион фестивала и великог успеха у Темишвару, EXIT Лето љубави се наставља и то на жељно ишчекиваном EXIT фестивалу од 5. до 9. јула уз специјални наступ sastava The Killers на нултом дану фестивала на Петроварадинској тврђави у Новом Саду где нас очекују и Лиам Gallagher, Hardwell, Alan Walker, Jason Деруло, Раг’н’Боне Man, Years анд Years, Paul Kalkbrenner, Robin Схулз, Роисин Murphy, Noisia, Duke Думонт и многи многи други.

Изузетно тражена акција 4 1 још само данас!

Омиљена "4 1” акција fanova EXIT фестивала трајаће још само данас и у њој друштво које заједно купи четири улазнице, пету добија на поклон.  Акција се односи на улазнице за цео фестивал, било да су то четвородневна илипетодневна за EXIT, тродневна за Сеа Данце или EXIT Авантура улазница која обједињује ова два фестивала у Новом Саду и Будви. Четвородневне улазнице za EXIT (6-9. јул) у продаји су по промотивној цени са 50% попуста, од 6.990 динара, док су петодневне улазнице за фестивал, које обухватају и Day Зеро са наступом састава The Killers, те Но Слееп фестивал на мтс Данце Арени и #NSNS bini (5-9. јул), доступне за додатних 1490 динара. Акција "4 1" односи се и на улазнице за EXIT Авантуру (EXIT 4 дана Сеа Данце). Улазнице се продају у mreži Gigstix.com i у свим књижарама Вулкан, те путем sajta www.exitfest.org.

Exit
Exit / Извор: Фото: Промо