Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Она је наручила КИДНАПОВАЊЕ свог СИНА!" - Шер поново на мети НАПАДА проблематичног НАСЛЕДНИКА и његове ЖЕНЕ - "Не знам где ми је МУЖ!"

29.12.2023. 20:18
Пише:
Србија Данас/М. Аћимовић
Šer
Шер / Извор: Профимедиа

Добитница Гремија, Шер, затражила је заштиту од свог сина, Елајџа Блу Алмана, након шокантних изјава о избегавању од стране породице. Елајџа је у интервјуу из 2014. открио осећај избегавања од стране мајке и полубрата Чеза Бона. Породичне везе су се даље погоршале након тешке болести која је скоро однела Алманов живот, али је током лечења у Немачкој упознао будућу супругу, музичарку Енџи. Сукоб између Шер и сина кулминирао је њеним захтевом за управљањем наслеђем, док Елајџа тврди да је у стању да управља сопственим финансијама. Овај породични сукоб и даље се одвија, изазивајући контроверзе у јавности.

Шокантне изјаве сина популарне певачице Шер, Елајџа Блуа Алмана поново су узбуркале јавност. А сада је добитница Гремија затражила заштиту од проблематичног уметника, и то три месеца након што је демантовала тврдње о наводном унајмљивању четворице мушкараца да га отму.

У интервјуу за "ЕТ" из 2014. године, Елајџа (47) је казао да су га мајка и полубрат Чез Боно одувек "избегавали" и да је увек сумњао у њих.

ЉУДИ ГЛЕДАЈУ СНИМАК И НЕ ВЕРУЈУ! Жена ушла у радњу, пришла лутки, ноншалантно узела шта јој треба, намонтирала се, па се ИШЕТАЛА КАО ГОСПОЂА (ВИДЕО)tvit

ЉУДИ ГЛЕДАЈУ СНИМАК И НЕ ВЕРУЈУ! Жена ушла у радњу, пришла лутки, ноншалантно узела шта јој треба, намонтирала се, па се ИШЕТАЛА КАО ГОСПОЂА (ВИДЕО)

Цецин гест ће поново РАЗБЕСНЕТИ Миру Шкорић? Спекулисало се да је ОВО разлог свађе певачица, ФОТОГРАФИЈА открива колико су биле СРЕЋНЕmira i ceca

Цецин гест ће поново РАЗБЕСНЕТИ Миру Шкорић? Спекулисало се да је ОВО разлог свађе певачица, ФОТОГРАФИЈА открива колико су биле СРЕЋНЕ

- Када са 7 година кренете у интернат, тешко је не осећати се као да вас не избегавају. Али сам се временом помирио са ти, јер једноставно мораш. Али ја ипак ... то не значи да је у реду. И даље сматрам да је то било јако погрешно.

Док је разговарао са Робом Марцијаном из ЕТ-а, Елајџа је такође открио да је почео да конзумира дрогу пре тинејџерског доба и то током пауза у школи.

- Дошао бих кући за викенд и ја и моји пријатељи бисмо отишли ​​у Харлем и упали у разне невоље. Заправо је шокантно размишљати о себи са 11 година како купујем дрогу у Харлему, присећа се он. - То је прилично лудо. У то време је изгледало нормално.

Šer i Elajdža
Шер и Елајџа / Извор: Профимедиа

Алман је такође размишљао о свом односу из детињства са својим полубратом.

- Били смо близу. Мислим да се десило да је Чез отишао у школу извођачких уметности на истоку, а ја сам отишао на исток, касније у припремну школу, па смо одатле кренули различитим путевима. Али на тренутак док смо одрастали били смо некако блиски, да… на неки начин смо се раздвојили када смо почели да идемо у различите школе и једноставно нисмо били чак ни физички близу.

- Знаш, човече, ми пролазимо кроз своје изазове. Преживели смо много тога. Има још посла пред нама, али како одрастамо, мењамо тон разговора у односу на адолесцентни период. Не желим остати заглављен у адолесцентном начину размишљања јер би то негативно утицало на мене када оснујем своју породицу. Дакле, немамо избора ако желимо бити уравнотежени људи и коначно се излечити. Наравно, има и даље ствари које треба решити.

Елајџине породичне везе су наставиле да се распадају након што је готово преминуо од лајмске болести. Међутим, док је био у Немачкој у потрази за лечењем, срео је своју будућу супругу, Енџи, која је музичарка и оперска певачица.

- Да, ово вас онда натера да се сетите кроз каква тешка искушења сте прошли, али управо су та искуства довела до сусрета са љубављу свог живота. Овако је живот чудан, рекао је.

Након што се пар верио, Елајџин однос са Шер се погоршао када је певачица наводно одбила контакт са својом будућом снајом, наводи Дејли мејл.

- Нисам хтео да чекам нечије одобрење и честитке, као што нисам чекао ништа од тога целог живота, рекао је он.

- Начин на који сам побегао са својом женом је исти начин на који сам радио све што сам икада радио. Не знам другачије и знали смо да морамо тако да урадимо.

- Увек сам био црна овца своје породице. Разлог је што имамо различите системе вредности и другачији менталитет изато смо се много сукобљавали. Иако смо имали много успона и падова, тренутно се не слажемо најбоље. Да нам је било мало боље, можда би било другачије, рекао је у једном интервјуу.

Овај наводни сукоб између Шер и њеног сина наставио се и данас.

Као што је раније објавио "The Пост" Шер је 27. децембра поднела захтев за управљење наслеђем сина, тврдећи да Елајџа "у суштини није у стању да управља сопственим финансијским средствима".

- Шер није могао да разговара о Елајџиним преференцијама у вези са именовањем привременог конзерватора јер имајући у виду његова тренутна питања менталног и физичког здравља, о којима се детаљно расправља у истовремено поднетим Поверљивим додатним информацијама, он није у могућности да формира или изрази преференције у вези са именовање конзерватора за његово имање, наводи се у документима.

Елајџа је 2021. године поднео захтев за развод од своје супруге Марианђеле Кинг, такође познате као Квини.

У документима о разводу из децембра 2022, Мариђела је тврдила да је Шер наводно ангажовао четворицу мушкараца да киднапују Елајџу из хотелске собе у Њујорку, што је био очигледан покушај интервенције на дан њихове годишњице брака.

- Тренутно не знам да ли је мој муж добро или где се налази, написала је она у изјави. - Веома сам забринута за њега. Један од четворице мушкараца који су га одвели ми је рекао да их је унајмила његова мајка.

Шер је негирала оптужбе за отмицу и обећала да ће наставити да се бори за свог сина упркос њиховим сукобима.

- Ја сам мајка. Ово је мој посао — на овај или онај начин, да покушам да помогнем својој деци, рекла је она.

- Учините све за своју децу. Кад год можете да им помогнете, помогните им, јер значи бити мајка. Али то је радост, чак и са болом у срцу – углавном, када помислите на своју децу, само се смејете и волите их, и покушавате да будете ту за њих.