Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"Они су као ЖИВОТИЊЕ, јадна деца": Мислили смо да знамо НАЈИЦЕСТНИЈУ породицу - ВИТАКЕТОВЕ, али има ЈОШ ГОРЕ - "Не знају да ходају и причају!"

20.09.2023. 16:52
Пише:
Србија Данас
Porodica Kolt
Породица Колт / Извор: Фото: Mirror/printscreen

Дуго су се крили од полиције, а малишане су затварали!

Четири генерације окрутног инцестног понашања прошле су практично непримећене пре него што су власти коначно откриле породицу са највећим инцестом на свету 2012. године.

Тада су у нехуманим условима на изолованој фарми близу аустралијске дивљине пронашли клан Колт - псеудоним који је суд дао ради заштите идентитета жртава - који се састојао од 40 деце, за које се страховало да су учествовала у се*суалним сусретима са најмање једним рођаком.

ТО ЈЕ ПОСТАЛО ТРЕНД! Због овога све више жена ЈУРИ СТАРИЈЕ И БОГАТЕ мушкарце!

ТО ЈЕ ПОСТАЛО ТРЕНД! Због овога све више жена ЈУРИ СТАРИЈЕ И БОГАТЕ мушкарце!

Млада ТРАЖИЛА РАЗВОД после само ТРИ МИНУТА БРАКА због реченице коју је младожења изговорио

Млада ТРАЖИЛА РАЗВОД после само ТРИ МИНУТА БРАКА због реченице коју је младожења изговорио

Њихово породично стабло није личило ни на једно друго, с тим да је на почетку Тим који је био отац деце своје деце, па чак и унука. Његова супруга Џун, која је и сама била плод брата и сестре, са њим је имала седморо деце - Марту, Френка, Полу, Чери, Ронду, Бети и Чарлија.

Сви су живели заједно на старој фарми четири сата југозападно од Сиднеја када им је полиција коначно ушла у траг. Полицајка је наводно рекла колеги: -"Никада нећу преболети оно што сам тамо видела". Дванаест младих имало је деформитете лица, тешкоће у говору и ужасну хигијену. Били су неписмени, тешко неухрањени и спавали су поред кофа са фекалијама и урином. Сви осим једног били су плодови инцеста, касније су открили истражитељи.

Извештаји из тог времена описали да живе у бедним шупама, шаторима и камп приколицама без водовода или текуће воде, са око 20 паса. Млађи чланови нису знали да користе тоалет, четкицу за зубе или ролну за тоалет, а није било тушева. Многа деца нису знала ни да ходају и говорила су неразумљиво. Они који су из затекли кажу да су били прљави, стидљиви, нису могли да успоставе контакт очима, видело се да су претрпели гљивичне инфекције и разне болести које су довеле до труљења зуба.

nehumani uslovi
нехумани услови / Извор: Фото: Mirror/printscreen

Интересантно је да је полиција сасвим случајно сазнала за ову породицу. Наиме, деца су ретко ишла у школу, обично неколико дана када би их посетио социјални радник. Међутим, један ученик из њихове школе сазнао је да је једна од сестара његове другарице из одељења трудна и да не знају ко је од браће отац детета. То је покренуло ланац догађаја који су довели до истраге.

Први који су ухапшени били су брат и сестра Марта и Чарли, за које се сазнало да су делили брачну постељу и имали заједничку децу. Следећи су ухапшени њихова браћа и сестре Ронда и Френк, и Бетина деца Дерек и Рејлен, и Френков син Клиф. У оквиру истраге откривена је породична фарма у брдима Борова, где су се налазила деца између пет и 12 година. Сви су збринути. Полиција је касније открила да су деца и одрасли редовно учествовали у се*суалним активностима, што је резултирало генетски деформисаним потомством.

Тим и Џун редовно су премештали клан између руралне Западне и Јужне Аустралије како би избегли откривање. Полиција и социјални радници су их открили јуна 2001. Ужасно откриће је у то време описано као најгори случај инцеста откривен у Аустралији и подстакло је оснивање Стрике Форце Хермоине - истраге о озбиљним оптужбама за инцест, сексуално злостављање деце и занемаривање.

farma Kolt
фарма Колт / Извор: Фото: Mirror/printscreen

Према локалним извештајима: "Једанаесторо деце у логору су били производ инцестне везе њихових мајки са братом, оцем или другим блиским мушким рођацима. Истрага је била сложена и укључивала је ДНК тестирање. Међутим, било је потребно шест година до подизања било какве оптужбе, према детективима. Бивши клан је сада распрострањен у четири државе, а многи одрасли осуђени и затворени за злочине, укључујући силовање и кривоклетство.

Тим је наводно силовао своју ћерку Бети, која има 13 деце, а то је трајало од њене 12. године. Бети је осуђена по четири тачке за кривоклетство, једну за лагање под заклетвом и једну за изопачење правда и осуђена на 14 месеци затвора. Касније је добила још 12 месеци, јер је покушала да отме два своја сина од њихових хранитеља и била је спречена да контактира са 14 чланова породице. Ронда је добила 14-месечни налог за лечење који је истекао у августу 2021.

Рејлин је осуђена на ИЦО од 16 месеци због лажног сведочења, док је Дерек добио највише три године и десет месеци за инцест 2020. године, а Чарли је ослобођен оптужби. Френк Колт је ухапшен због силовања 2018. и проглашен кривим за се*суални напад на своју 17-годишњу нећакињу, која му је такође била сестра, 2020. Он је искористио жртву, заштићену лажним именом Петра Колт, на задњем седишту његовог аутомобила 2015. године, известио је "Дејли мејл".