Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Сви се питају где је МЕЛАНИЈА ТРАМП! На БОЖИЋНОЈ ФОТОГРАФИЈИ сви осим ње, фанови се питају да ли је НАПУСТИЛА Доналда због ОПТУЖБИ

28.12.2023. 17:16
Пише:
Србија Данас/М. Аћимовић
Donald i Melanija Tramp
Доналд и Меланија Трамп / Извор: Профимедиа

На Божићној породичној фотографији коју је поделила Кимберли Гилфојл, вереница Доналда Трампа млађег, чланови породице Трамп су елегантно позирали, изузев Меланије Трамп, чије одсуство је изазвало забринутост међу фановима. Иако су недавни извештаји указивали на планове Меланије да повећа јавне активности пред предизборну кампању 2024, нови детаљи откривају да је време проводила бринући се о болесној мајци, Амалији Кнавс. Унаточ спекулацијама о њеном дистанцирању од супруга Доналда Трампа због правних проблема, инсајдери тврде да планира јачу јавну подршку за Доналдову председничку кандидатуру 2024. године.

Сви се питају где је Меланија Трамп!

На породичној фотографији коју је поделила вереница Доналда Трампа млађег, Кимберли Гилфојл, чланови породице Трамп, укључујући Доналда, његову децу и њихове партнере, позирали су испред великог дрвета у свечаној просторији. Међутим, међу њима није била и бивша прва дама, Меланија Трамп.

Јакову АПЛАУДИРАЛИ СВИ ПУТНИЦИ у авиону - Због геста који је учинио за своју девојку горе друштвене мреже (ВИДЕО)veridba

Јакову АПЛАУДИРАЛИ СВИ ПУТНИЦИ у авиону - Због геста који је учинио за своју девојку горе друштвене мреже (ВИДЕО)

" Је л се овако води јутарњи програм.." - ПЉУШТАЛИ коментари на објави Јоване Јеремић, има и позитивних и НЕГАТИВНИХJovana Jeremić

" Је л се овако води јутарњи програм.." - ПЉУШТАЛИ коментари на објави Јоване Јеремић, има и позитивних и НЕГАТИВНИХ

Сви су били елегантно обучени у одела и свечане хаљине. Ипак, Меланијино одсуство збунило је фанове, иако су недавни извештаји указивали на то да планира повећати своје јавне активности пред Трампову предизборну кампању 2024. године. Ранији извештаји су наговештавали да се бави породичним проблемом, али су се од тада појавили нови детаљи.

У разговору за "Fox News Дигитал", инсајдер је потврдио да се у то време бринула о својој болесној мајци. 

- Меланија је одувек била веома одана целој својој породици. Не треба да чуди што је овај Божић провела са својом болесном мајком.

 У више извештаја се наводи да је Амалија Кнавс (78) лежи у болници, а сматра се да је бивша прва дама Меланија била поред ње.

Porodica Tramp
Породица Трамп / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/kimberlyguilfoyle

Фанови су такође били изненађени када су видели колико је одрастао Трампов најмлађи син Барон. Могло се видети да је 17-годишњак одавно прерастао оца и видно се замомчао.

На слици се својим тоалетом истакла и контроверзна ћерка бившег председника, Иванка, а блистала је у ружичастој хаљини поред супруга Џареда Кушнера и њихове деце. 

Божићна прослава је одржана на злогласном имању "Мар-а-Лаго", месту за које је бивши председник оптужен да је сакрио десетине кутија поверљивих докумената, што је постало предмет једне од четири велике кривичне оптужнице са којима се суочава. 

Меланија се у последње време држала ван камера, а многи верују да покушава да се дистанцира од свог мужа због његових бројних правних битака.

Страница "Six" је известила да Меланија планира да појача своје појављивање у јавности и да подржава Доналдову кандидатуру за председника 2024. То би био његов други мандат, али не узастопно, јер је изгубио на изборима 2020. од Џоа Бајдена, а затим подстакао нереде у Капитолу када је тврдио да су избори украдени - што представља предмете две друге оптужнице са којима се суочава. Једна је на савезном нивоу и једна у Џорџији, где се наводно догодио велики део преваре.

Melanija Tramp
Меланија Трамп / Извор: Профимедиа

- Трамп и цела његова породица су толико сигурни да ће он поново постати председник да инсајдери у Мар-а-Лагу кажу да је постигао договор са Меланијом да појача дипломатске наступе на највишем нивоу 2024. године, рекао је извор за публикацију.

Трамп је тренутно у вођству, не само у својој Републиканској партији, већ и на националном нивоу, јер анкете показују да је победио Бајдена — чак и међу млађим, обично мање конзервативним бирачима.

Једно од Меланијиних последњих јавних појављивања било је на сахрани бивше прве даме Розалин Картер, која је умрла пре неколико недеља. Церемонија је одржана у њеној матичној држави Џорџији, а Меланији су се придружиле и друге бивше прве даме Мишел Обама и Лора Буш. Садашња прва дама др Џил Бајден је такође била тамо.

Она је такође била присутна на церемонији натурализације грађана одржаној у Националном архиву пре неколико недеља. Али тачан разлог њеног одсуства на прослави Трамповог Божића остаје нејасан - и само ће време показати да ли ће се она заиста више појављивати 2024. уочи онога што многи називају револуционарним изборима у новембру.