Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Кејт носи ПАНТАЛОНЕ у браку, а Вилијам је ПАПУЧАР? Ово су СВИ СКАНДАЛИ краљевске породице који су ТРЕСЛИ ДВОР

05.12.2023. 13:08
Пише:
Србија Данас
kejt i vilijam
кејт и вилијам / Извор: Фото: Профимедиа

Кејт Мидлтон је већ годинама уназад један од најистакнутијих чланова британске краљевске породице, а како ствари стоје - ускоро би могла да постане и најпопуларнији, ако то већ није. Она и принц Вилијам, заједно са своје троје деце, освојили су симпатије јавности која их редовно идеализује и тешко да ишта може да наруши њихов имиџ.

Прошло је више 10 година откако су се војвода и војвоткиња од Кембриџа венчали у Вестминстерској опатији.

Када су дан после венчања напустили Бакингемску палату, руку под руку, краљевски пар није мислио само о тајној локацији за медени месец.

Припремали су се да започну заједнички живот који их је водио на путовања по свету, радом са добротворним организацијама, али и подизањем породице.

"Изгледа потпуно ГЛУПО поред ње!" Модни стилиста остао ЗГРОЖЕН након што се Бјанка појавила са оваквом ТОРБОМ - "Уништава га"Kanje Vest i Bjanka Sensori

"Изгледа потпуно ГЛУПО поред ње!" Модни стилиста остао ЗГРОЖЕН након што се Бјанка појавила са оваквом ТОРБОМ - "Уништава га"

"Спадам у људе ЧЕЛИЧНОГ ЗДРАВЉА, живим СЕЉАЧКИ живот" - Тања Бошковић последњих 35 година није имала ни кијавицу, ево због чегаtanja

"Спадам у људе ЧЕЛИЧНОГ ЗДРАВЉА, живим СЕЉАЧКИ живот" - Тања Бошковић последњих 35 година није имала ни кијавицу, ево због чега

За Вилијама, који је тада имао 28 година, и Кејт, тада 29-годишњакиње, краљевске обавезе и дужности почеле су одмах после венчања.

Непуне три недеље после венчања, маја 2011. године, у Бакингемској палати угостили су тадашњег америчког председника Барака Обаму и прву даму Мишел Обама.

Од племства, а посебно чланова краљевске породице, очекује се да се придржавају строгих правила понашања и да служе као узор народу, али како смо се много пута до сад уверили, то није случај у реалности. Бројни чланови краљевске породице су својим понашањем изазвали скандале и редовно пуне новинске ступце. Међу њима су свакако и Кејт и Вилијам, а медији су последњих месеци и година више него икада испитивали јачину њихове љубави и брака.

kejt i vilijam
кејт и вилијам / Извор: Фото: Профимедиа

Недавно је у новој књизи аутора Валентајна Лоуа "Цоуртиерс: Интригуе, Амбитион, анд the Power Players Бехинд the Хоусе оф Windsor" објављено да је лепа Британка наводно далеко чвршћа и челичнија него што то јавност мисли. "Не добија онолико заслуга колико би требало, јер је толико суптила у свом ставу. Она игра игру на дуге стазе. Увек је имала циљ и мантру: "Ово је мој живот и мој историјски пут и ја ћу једног дана бити краљица"", рекао је извор чији су наводи објављени у књизи.

Но, такође се све гласније шушка да је Кејт та која "носи панталоне" у браку, а иако је увек краси осмех, добро расположење и урођена елеганција, она и те како уме да покаже чврсту руку када то затреба. Фанови су нашли и доказе за ова нагађања, ухвативши неколико тренутака у коме она леденим тоном, премда без икакве драме, опомиње свог супруга Вилијама.

Вилијам важи за најмирнијег члана, а скандали га нису мимоишли

Иако је Вилијам један од најмирнијих чланова краљевске породице, скандали нису мимоишли ни њега. 2019. године прозивали су га за наводну аферу с Роуз Ханбари, која је била блиска пријатељица његове супруге Кејт Мидлтон.

Иако Кејт није била нимало срећна кад је сазнала за овај трач, скандал њиховом браку није наштетио на дуже стазе.

kejt i vilijam
кејт и вилијам / Извор: Фото: Профимедиа

Најстрашније од свега је било то, што је Кејт тада била трудна, а пречудно је и то да су њих две прекинуле пријатељство под неразјашњеним односима.

Али ово није била прва вест коју су тамношњи медији пренели. Наиме, не тако давне 2017.године осванула је вест о захлађењу овог брака, након повратка принца Вилијама са скијања из Швајцарске. Тада је принц флертовао са топ моделом Софи Тејлор, како су наводили медији.

Какав отац, такав син

Многи спекулишу да је генетика заправо крива за све спекулације о браку Кејт и Вилијама. 

О односу краља Чарлса према браку се много писало, Чарлсова превара с Камилом Паркер Боулс, његовом данашњом супругом, била је много више од јавне тајне, а чак се и Дајана сама осврнула на њу рекавши:
– Троје нас је у овом браку, тако да је помало гужва.

Ко је ЈЕДИНИ МУШКАРАЦ на ког је Вилијам био љубоморан?

Иако данас важе за складан пар, принц и принцеза од Велса нису увек имали хармоничну везу, а након што је Вилијам раскинуо с Кејт после шест година забављања она му је припремила велико изненађење.

 То се догодило на Универзитету, док смо обоје тражили себе, имали другачије карактере, то је био покушај да пронађемо свој пут, сазревали смо – истакао је он. – Добили смо мало простора и показало се најбољим могућим.
Кејт је признала да тада "није била срећна због тога", али ју је раскид учинио "снажнијом особом".

Након раскида, Кејт је отишла у Даблин с мајком како би се опустила, где је проводила време с групом пријатеља. Ту се нашао и Хенри Ропнер, Вилијамов пријатељ из дана на Итону, а медији су писали је да је он шармирао Кејт.

princ vilijam
принц вилијам / Извор: Фото: Профимедиа

– Она је сада слободна. Кејт редовно ужива у Хенријевом друштву. Хенри је врло богат. Годинама се кретао у Вилијамовим круговима – рекао је тада за Daily Mail извор близак њој.

Није познато колико је тачно веза трајала, али се зна да је била кратка и да је Кејт ускоро поново била у загрљају принца Вилијама.