РОЛОВАНА пилетина ПУЊЕНА СИРОМ, шунком и јајима - СОЧНО и укусно, јело за десетку које морате пробати већ ДАНАС
Роловано месо је веома декоративно за сервирање, а комбинација сира и шунке даје сасвим нове укусе. Да додамо да је све увијено у сланину, што је разлог више да - уживајте!
Потребно је:
- Пилеће бело меса
- 4 кашике киселе павлаке или кајмака
- 50 гр мекшег сира
- 50 гр качкаваља
- 100 гр шампињона
- 150 г суве сланине
- 150 гр шункарице
- 3 кувана јајета
- мало сувог зачина
- млевени бибер

Необична ПИТА са ТИКВИЦАМА по рецепту из БАКИНЕ КУХИЊЕ - Посластица коју ћете обожавати (ВИДЕО)

Пуњена МРЕЖАСТА ПИТА која осваја укусом и ИЗГЛЕДОМ - Ово је најбољи рецепт за тесто са шунком, сиром и паприком
Припрема:
Месо исећи на тање, али тако да остане цело, па га кроз кесу излупати благо тучком. Посути га сувим зачином и млевеним бибером и ако волите туцаном паприком. Затим га премазати павлаком или кајмаком. Ставити преко шункарицу, опет премазати па ставити танке листове сира, шампињоне, кувана јаја и мало качкаваља. Увити месо па одоздо ушушкати суву сланину или је увити око меса. У плех ставити пек папир па ставити месо. Пећи на 200 степени Ц око сат времена да лепо порумени и течност испари из меса. Оставити да се прохлади па исећи и уживати у прелепом укусу и изгледу.