ЂУВЕЧ НА ВОДИ савршен за данашњи ручак - Спремите га у рекордном року, одушевићете своје укућане оригиналним рецептом
Ђувеч је одличан избор за ручак, а поготово када постоји опција да буде на води.
05.03.2025.
12:31
Коментари (0)
Увек је примамљиво спремити брзо, а укусно јело. Постан ђувеч се чини идеалним да се нађе на данашњој трпези.
Састојци:
- главица црног лука
- мало празилука
- две шаргарепе
- конзерва парадајза пелата
- мексичка мешавина
- две шоље пиринча
Припрема:
На води продинстајте црни лук и празилук, затим додајте ситно сецкану шаргарепу и мексичку мешавину.
Мало промешајте, па придружите пиринач и парадајз пелат. Зачините по укусу.
Налијте топлом водом и оставите да се крчка 15-20 минута, док вода не испари. Смањите температуру да не би дошло до загоревања.
Све пребаците у тепсију, додајте још мало воде и пеците на 200 степени око 30 минута. Пријатно!