Фаширане шницле, које се БРЗО припремају: Постоје многи РЕЦЕПТИ, али ни један не даје овако СОЧНО МЕСО
Хрскаве споља, сочне изнутра и пуне укуса као идеалан оброк који се лако припрема, а увек одушевљава.
Фаширане шницле су један од оних рецепата који нас подсећају на домаћу кухињу и породичне ручкове.
Састојци
- 1 кг млевеног меса
- 1 веза першуна
- 2 чена белог лука
- 1 кашичица соли
- 1 кашичица слатке паприке
- 1 кашичица кима
- 1 кашичица туцане паприке
- 1/2 кашичица бибера
- 1 црни лук
- 1/2 црвене паприке
У посуду помешајте млевено месо, сецкани першун, млевени бели лук, со, слатку паприку, ким, туцану паприку, рендани црни лук и сецкану црвену паприку.
Добро промешајте док се сви састојци добро не сједине. Покријте фолијом и оставите у фрижидеру на 30 минута.
Руке науљите или наквасите, па узимајте по мало смесе од млевеног меса и обликујте у лоптице, па их лагано спљостите шакама и прстима направите 3 удубљења.
Пржите на загрејаном уљу са обе стране.
По жељи уз поврће или уз омиљени сос послужите.
Детаљније о начину припреме на видеу Пеацефул_цоокинг.