Faširane šnicle, koje se BRZO pripremaju: Postoje mnogi RECEPTI, ali ni jedan ne daje ovako SOČNO MESO
Hrskave spolja, sočne iznutra i pune ukusa kao idealan obrok koji se lako priprema, a uvek oduševljava.
Faširane šnicle su jedan od onih recepata koji nas podsećaju na domaću kuhinju i porodične ručkove.
Sastojci
- 1 kg mlevenog mesa
- 1 veza peršuna
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica slatke paprike
- 1 kašičica kima
- 1 kašičica tucane paprike
- 1/2 kašičica bibera
- 1 crni luk
- 1/2 crvene paprike
U posudu pomešajte mleveno meso, seckani peršun, mleveni beli luk, so, slatku papriku, kim, tucanu papriku, rendani crni luk i seckanu crvenu papriku.
Dobro promešajte dok se svi sastojci dobro ne sjedine. Pokrijte folijom i ostavite u frižideru na 30 minuta.
Ruke nauljite ili nakvasite, pa uzimajte po malo smese od mlevenog mesa i oblikujte u loptice, pa ih lagano spljostite šakama i prstima napravite 3 udubljenja.
Pržite na zagrejanom ulju sa obe strane.
Po želji uz povrće ili uz omiljeni sos poslužite.
Detaljnije o načinu pripreme na videu Peaceful_cooking.