ХРСКАВА ПИЛЕТИНА на здрав начин - Предлог за данашњи ручак одушевиће све присутне, а трпеза ће вам блистати
Уколико волите да вам месо крцка под зубима, ушли сте у праву објаву.
21.03.2025.
16:08
Коментари (0)
Пилеће месо добија посебан шмек када се спреми тако да буде хрскаво. Уместо да зовете брзу храну, брзо припремите своју пилетину.
Састојци:
- 300 г пилећег фила
- кашичица вегете
- кашичица црвене паприке
- пола кашичице чилија
- уље у чашици од ракије
- кашичица сенфа
- два чена белог лука
- корнфлекс
Припрема:
У месо исечено на мање траке додајте све наведене састојке, осим корнфлекса. Нек одстоји пола сата.
Корнфлекс сипајте у посебну посуду, па зачините кашичицом соли и пола кашичице алеве паприке.
Свако парче уваљајте у корнфлекс смесу, поређајте на папир за печење и пеците на 180 степени око 20 минута. Пријатно!