Представљамо вам рецепт који се може похвалити својом једноставношћу и лакоћом. Погледајте о чему је реч.
Састојци за подлогу:
- 220 г млевеног кекса
- 80 г отопљеног путера
- 80 мл млека
- два ванилин шећера
Фил:
- 700 мл хладног млека
- три пудинга са ванилом
- 100 г путера
- 150 г беле чоколаде
- 80 г млевеног кекса
- 150 г малина
Прелив:
- 150 г беле чоколаде
- 75 мл слатке павлаке
Припрема:
Подлогу направите од кекса, путера и млека са додатком ванилин шећера. Након што је обликујете у калупу пређите на најједноставнији фил икада.
Крем пудинг без кувања умутите са млеком (биће чврст пудинг, али тако треба) па му додајте путер, отопљену белу чоколаду и млевени кекс. Додајте у фил одмах и малине уколико су смрзнуте. Ако додајете свеже прво изручите половину фила у калуп, ставите малине па преко ставите и други део фила.
За крај иде прелив од беле чоколаде отопљене у слаткој павлаци. Чоколаду и павлаку загрејте на ниској температури рингле па мешајте док се све не истопи и сједини. Прохладите мало па прелијте преко фила.
Торту охладите пар сати у фрижидеру па је извадите из калупа и декорисите. Шлаг пену умутите са млеком и шприцем и декоришите по жељи. Пријатно!
@dr.oetker_srbija Најједноставнија крем торта 💛👌 Подлога од кекса 220г млевеног кекса 80г путера (отопљеног) 80мл млека 2 Др. Оеткер Ванилин шећера Фил 700мл хладног млека 3 Др. Оеткер Крем пудинга са укусом ваниле 100г путера 150г беле чоколаде (отопљене на пари) 80г млевеног кекса 150г малина Прелив 150г беле чоколаде 75мл слатке павлаке Декорација 1 Др. Оеткер Шлаг пена 100мл млека Др. Оеткер Fairy Талес гел боје за јаја (бакарна, златна и бронзана) 10 скуваних јаја Подлогу направите од кекса, путера и млека са додатком ванилин шећера. Након што је обликујете у калупу пређите на најједноставнији фил икада. Крем пудинг без кувања умутите са млеком (биће чврст пудинг, али тако треба) па му додајте путер, отопљену белу чоколаду и млевени кекс. Додајте у фил одмах и малине уколико су смрзнуте. Ако додајете свеже прво изручите половину фила у калуп, ставите малине па преко ставите и други део фила. За крај иде прелив од беле чоколаде отопљене у слаткој павлаци. Чоколаду и павлаку загрејте на ниској температури рингле па мешајте док се све не истопи и сједини. Прохладите мало па прелијте преко фила. Торту охладите пар сати у фрижидеру па је извадите из калупа и декорисите. Шлаг пену умутите са млеком и шприцем и декоришите по жељи. Пречник калупа је 21цм. Кесице раздвојите па их држите у врућој води док боје не постану течне. Нанесите на руку по 3-4 капи боје и утрљајте у јаје. За интензивнију боју поновите поступак након сто се први слој боје осуши. @nespretna_domacica 💕 #easter #eggs #vaskrs #uskrs #fyp #torta #cake ♬ оригинал соунд - Др. Оеткер Србија