Орео ужитак без печења: Изгледа као из посластичарнице, а прави се за само 20 минута
Прсте да полижете.
Овај колач је савршена комбинација хрскавог Орео кекса, кремастог фила од ваниле и крем сира, слоја чоколадног пудинга и богатог шлага.
Не пече се, брзо се прави, а укус је неодољиво чоколадан и освежавајућ. Идеална посластица за летње дане или изненадне госте.
Састојци и количина
За кору:
Орео кекс - 300 г
Отопљени путер - 100 г
За кремасти слој:
Кремасти сир - 250 г
Шећер у праху - 100 г
Слатка павлака - 250 мл
За чоколадни слој:
Пудинг од чоколаде - 2
Млеко - 600 мл
Шећер - 3 кашике
За горњи слој:
Слатка павлака или шлаг крем - 200 мл
Начин припреме
Измрвити Орео кекс и помешати с отопљеним путером. Утиснути у калуп и оставити у фрижидеру 15 минута. Умутити крем сир са шећером у праху, па додати умућену павлаку/шлаг. Нанесите преко коре. Скувајте пудинг са млеком и шећером, оставите да се мало охлади па сипајте преко фила. Умутити слатку павлаку или шлаг и нанети преко охлађеног пудинга. Оставите колач да одстоји неколико сати у фрижидеру пре сечења.