РИБЉА ЧОРБА из кухиње Драгана Којића Кебе - Рецепт који ће вас оборити са ногу, заборавићете на друге оброке "на кашику"
Рецепт који је одушевио све посетиоце вечере.
27.02.2025.
12:37
Коментари (0)
Драган Којић Кеба, певач народне музике, врсан је познавалац кухиње. Умеће је показао правећи рибљу чорбу, а сви гости су је похвалили. Погледајте рецепт у наставку.
Састојци:
- врсте риба по жељи
- 2 кг црвеног кромпира
- 1 кг црвеног лука
- четири главице белог лука
- бочица куваног парадајза
- три везице сувих паприка
- 200 г руколе
- три везице чери парадајза
Припрема:
Издинстајте поврће које иде у чорбу. Воду у којој је риба скувана поспите преко поврћа.
Пасирани парадајз преспите у смесу. Додајте млевену црвену паприку у жељеној количини, ловоров лист и бибер.
Скувану рибу придружите чорби која је на ватри, а можете додати и свеж лосос. Мешајте док не уври. Пријатно!