RIBLJA ČORBA iz kuhinje Dragana Kojića Kebe - Recept koji će vas oboriti sa nogu, zaboravićete na druge obroke "na kašiku"
Recept koji je oduševio sve posetioce večere.
27.02.2025.
12:37
Komentari (0)
Dragan Kojić Keba, pevač narodne muzike, vrsan je poznavalac kuhinje. Umeće je pokazao praveći riblju čorbu, a svi gosti su je pohvalili. Pogledajte recept u nastavku.
Sastojci:
- vrste riba po želji
- 2 kg crvenog krompira
- 1 kg crvenog luka
- četiri glavice belog luka
- bočica kuvanog paradajza
- tri vezice suvih paprika
- 200 g rukole
- tri vezice čeri paradajza
Priprema:
Izdinstajte povrće koje ide u čorbu. Vodu u kojoj je riba skuvana pospite preko povrća.
Pasirani paradajz prespite u smesu. Dodajte mlevenu crvenu papriku u željenoj količini, lovorov list i biber.
Skuvanu ribu pridružite čorbi koja je na vatri, a možete dodati i svež losos. Mešajte dok ne uvri. Prijatno!