СЛАТКИ БУРЕК ОД ГОТОВИХ КОРА: За ово укусно чудо са ЈАБУКАМА кажу да је најлепши десерт свих времена (РЕЦЕПТ)
28.01.2023.
09:42
То је десерт који се обожава
Потребно је:
- Готове коре
- 5 крупних јабука
- цимет
- уље
- 100 мл киселе воде
Споља ХРСКАВ, а изнутра МЕК - Кромпир из РЕРНЕ са пармезаном, брзи ручак који ће волети ЦЕЛА ПОРОДИЦА! (Рецепт)
Споља ХРСКАВ, а изнутра МЕК - Кромпир из РЕРНЕ са пармезаном, брзи ручак који ће волети ЦЕЛА ПОРОДИЦА! (Рецепт)
ЗА ОВАЈ РЕЦЕПТ СЕ СВИ ОТИМАЈУ! НАЈСОЧНИЈА ПИТА СА ВИШЊАМА: Сваку кору премажите филом од јогурта - савршена посластица
ЗА ОВАЈ РЕЦЕПТ СЕ СВИ ОТИМАЈУ! НАЈСОЧНИЈА ПИТА СА ВИШЊАМА: Сваку кору премажите филом од јогурта - савршена посластица
Припрема:
Јабуке изрендати, додати цимета и мало уља. Зашећерити по жељи.
Плех 22 цм пречника обложити пек папиром и премазати га уљем.
Ставити прву кору, попрскати уљем и киселом водом, додати другу кору.
Поново попрскати уљем и киселом водом и додати шаку ренданих јабука. Поново две коре и јабуке и тако док све не утрошите. Покрити одозго кором и ушушкати.
Попскати уљем и киселом водом. Пећи на 180 степени Ц 40-50 минута. Исећи врућу и уживати у сјајном укусу.