Торта Бели анђео са малинама: Савршен спој освежавајуће воћне ароме и кремасте текстуре, БЕЗ ПЕЧЕЊА
Пробајте овај рецепт и уживајте у савршеном споју воћне свежине и кремасте текстуре.
Торта Бели анђео са малинама је један од омиљених десерата који осваја својим освежавајућим укусом и прелепим изгледом.
Састојци
- 1 л млека
- 3 пудинга са укусом ваниле
- 8 кашика шећера
- 250 г маргарина
- 100 г шећера у праху
- 100 г беле чоколаде
- 200 г млека у праху
- 200 г млевених печених лешника
- 600 мл слатке павлаке
- 180 г киселе павлаке
- 300 г малина
- 1 паковање розен корица
За декорацију
- 2 кесице крем шлага
- 200 мл млека
800 мл млека ставите са шећером да провери, а у остало млеко размутите пудинг.
У прокључало млеко сипајте пудинг и мешајте док се не згусне, склоните са ватре и додајте белу чоколаду. Наставите да мешате док се чоколада не отопи, а затим оставите да се охлади.
Маргарин умутите са шећером у праху, а затим додајте млеко у праху и умутите све заједно. Пудинг постепено додајте у умућени маргарин и наставите да мутите. На крају додајте лешнике и све лепо сједините.
Умутите слатку и киселу павлаку да се добро сједине.
Нанесите 3 кашике фила на кору, размажите, па преко ставите 3 кашике павлаке, размажите. Наставите да понављате поступак све док имате коре и фил, с тим што на сваку трећу кору стављате малине.
Умутите шлаг и декоришите торту по укусу.
Детаљније о начину припреме на видеу балксанска_домацица.