Utorak 19. mar 2024.
kantrimen

OPET MI UBIJAJU SINA: Misteriozni kantrimen parkiran ispred zgrade oca ubijenog Luke Jovanovića

Foto: Youtube Printscreen
Svaki dan prolazim pored tog automobila, gledam u njega i svaki put nanovo osetim bol i tugu, kaže Bojan Jovanović, čiji je sin pregažen na Brankovom mostu 2014. godine

- Više i ne znam šta da mislim, jer sam u medijima pročitao da je Marku Milićevu navodno plaćeno 550.000 evra da prizna da je pregazio mog sina iako nije vozio “kantrimen“. A baš ovih dana, ne znam da li je slučajnost, ispred moje zgrade, što je za mene kao so na ranu, neko je parkirao “kantrimen“ - ispričao je Jovanović, čiji je sin Luka pregažen na Brankovom mostu 2014. godine.

DIVAC PRVI PUT OTVORENO O AFERI KANTRIMEN: Ne shvatam poruku koju su mi poslali

OTAC LUKE JOVANOVIĆA: Zna se čija je odgovornost, nije Luka bežao već neko drugi

Luka Jovanović
Foto: Youtube Printscreen/rudar7

Iako je optuženi Marko Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora, a presude su izrečene i njegovim saučesnicima, juče se oglasio bivši zatvorenik Milan Drača, koji tvrdi da je delio ćeliju s Milićevim i da mu je ispričao da se dogovorio da dobije 550.000 evra od vlasnika “kantrimena“ i preuzme krivicu za Lukinu smrt.

- Dokazi da je Milićev vozio fizički ne postoje, a ako je ovo tačno, znači da je sve bila farsa, što smo u neku ruku i samo mogli da osetimo – rekao je Bojan Jovanović i dodao:

- Prvi put se pominju inicijali vlasnika vozila, ali i još jedan biznismen, kome je od dao automobil. Pitanje je koji su inicijali tog drugog biznismena.

“Dokazano da je Milićev vozio“

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu reagovalo je na pisanje medija o slučaju kantrimen.

- Prenošenje izjava jednog zatvorenika o tome šta mu je rekao drugi zatvorenik nepotrebno stvaraju sumnju javnosti u rad policije i pravosuđa, a ima za posledicu pokušaj skidanja krivice sa nekog čija je krivica utvrđena. Podsećamo da osuđeni Marko Milićev nije sam preuzeo krivicu za ono što je uradio, već je policija danonoćnim operativnim radom došla do Milićeva kao izvršioca krivučnog dela, što je tužilaštvo uspešno i dokazalo. Kretanje Milićeva potvrđeno je osim izjavama svedoka, i listingom poziva s mobilnog telefona, a što je u suprotnosti s lažnom verzijom događaja – navodi tužilaštvo.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd