Utorak 27. feb 2024.
osumnjiceni i zrtva

OVO JE OSUMNJIČENI ZA MONSTRUOZNO UBISTVO KOD NEGOTINA: Brat ubijenog otkriva šokantne detalje sukoba! (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/ZE MEDIA, Facebook Printscreen
Veruje se da je osumnjičeni usmrtio žrtvu sekirom sa više udaraca u glavu!

Muškarac (46), iz Urovice kod Negotina, ubijen je danas u jednom od zaseoka ovog sela udaljenog 28 kilometara od Negotina, a zbog sumnje da ga je sa više udaraca u glavu usmrtio, najverovatnije sekirom, uhapšen je meštanin (63) sela. 

MUŠKARAC POGINUO U EKSPLOZIJI KAMIONA Prijatelji vozača koji je tragično nastradao u Americi uputili potresan apelnesreca

MUŠKARAC POGINUO U EKSPLOZIJI KAMIONA Prijatelji vozača koji je tragično nastradao u Americi uputili potresan apel

STRAVIČNA NESREĆA U LEŠTANIMA! Automobil izleteo sa puta, pa završio u šiblju (FOTO)lestane

STRAVIČNA NESREĆA U LEŠTANIMA! Automobil izleteo sa puta, pa završio u šiblju (FOTO)

"TRI METKA SU JE OKRZNULA, GLEDALA IH JE KAKO GINU" Otac devojčice koja je preživela masakr u Ribnikaru priča kroz kakav PAKAO je prošla njegova ćerkaKosta Kecmanović

"TRI METKA SU JE OKRZNULA, GLEDALA IH JE KAKO GINU" Otac devojčice koja je preživela masakr u Ribnikaru priča kroz kakav PAKAO je prošla njegova ćerka

Telo je pronađeno na njivi na potesu zvanom Ruđine u Urovici, stotinak metara od salaša na kojem je čuvao stoku. Svedoci kažu da mu je glava bila isečena na četiri mesta.

osumnjiceni
Foto: Printscreen Youtube/ZE MEDIA

Osumnjičeni za ubistvo je na saslušanju u policiji, navodno, negirao zločin, tvrdeći da ga je ubijeni prvi napao, dok porodica istog sa nevericom odbacuje te navode.

- Sramota je da pričaju da je išao da se obračunava sa njim. Pa, taj nam je čovek zapalio salaš prošle godine. On je došao kod nas na imanje. Ubio mi je brata, maltene na kućnom pragu, tu gde smo odrasli, gde je on i sad čuvao stoku - neutešan je žrtvin stariji brat. 

Prijatelji i rodbina opraštaju se od ubijenog potresnim porukama na društvenim mrežama. Za njega imaju samo reči hvale, navodeći da je bio dobar domaćin, porodičan i vredan čovek. 

žrtva
Foto: Printscreen/Facebook

- On je radio u građevini, bavio se poljoprivredom, čuvao ovce i krave. Najvredniji je bio u selu, spreman svakom da pomogne. I sad kad je bio u naponu snage, kad je trebalo da odškoluje sina, bude oslonac ženi, nema ga više. Zlo nam je napravljeno, u crno smo zavijeni - dodaje pokojnikov brat. 

Osumnjičeni živi na svom porodičnom imanju na potesu zvanom Mičiglava, tri kilometra udaljenom od salaša ubijenog, a pet kilometara udaljenog od Urovice. Na svom imanju, on već godinama čuva stoku, krave i tovne bikove. U selu ističu da sa mnogima nije bio u dobrim odnosima. Pre dve godine je prijavio da mu je neko ubio steonu kravu, ali počinioci nikada nisu pronađeni. I sa žrtvom se, navodno, sporio, jer mu je ovaj zamerao što krave pušta na njegove njive zasejane pšenicom. 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd