Skip to main content
Đilas

Srpska napredna stranka: "Dragan Ðilas lično naredio razbijanje biračkih kutija u opštini Lučani!"

Foto: Media Centar
Srpska napredna stranka saopštava da ima "pouzdane informacije da je Dragan Đilas lično naredio razbijanje biračkih kutija i uništavanje dela izbornog materijala u opštini Lučani."

Očigledno je Draganu Đilasu i njegovim siledžijama već sada jasno da čak i na onim biračkim mestima gde su očekivali ubedljivu pobedu takvog rezultata neće biti, stoji u saopštenju SNS-a.

SILEDŽIJE MALTRETIRAJU GLASAČE: Kandidatkinja SNS BRUTALNO PRETUČENA ispred biračkog mesta u Kotraži!

Srpska napredna stranka poručuje i da ima saznanja da su brojni Đilasovi, Obradovićevi i Jeremićevi batinaši, koji su od jutros prisutni na teritoriji opštine Lučani, a koji su došli iz različitih opština, od Čačka do Prijepolja, angažovani za ovu akciju.

- Upozoravamo javnost da ukoliko se sprovede Đilasov kriminalni plan da će to biti najbrutalniji pokušaj poništavanja izborne volje građana koji Srbija pamti - stoji u saopštenju Srpske napredne stranke.

(UŽIVO) NAPAD NA KANDIDATKINJU SNS U LUČANIMA: Batinaši ometaju izborni proces i maltretiraju glasače

- Istovremeno,tražimo od nadležnih državnih organa da zaštite demokratsku izbornu proceduru, obezbede mir i red i neprikosnoveno pravo građana da se slobodnom voljom izjasne na izborima i da glasaju za koga oni žele - zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
14 Beograd