Četvrtak 22. feb 2024.
Milan Knežević

NIKADA NEĆE PRIZNATI NEZAVISNOST "KOSOVA" ČAK NI DA BI BIO MINISTAR Knežević: "Ako je to uslov, idem u Zetu da sadim paradajz!"

Foto: Profimedia
Knežević je na društvenoj mreži Iks postavio pitanje da li bi Đukanović priznao lažnu državu da bi bio premijer i poručio da on to ne bih nikada učinio, čak ni za mesto u vladi.

Poslanik koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević poručio je kolegi iz opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Milošu Nikoliću da pita bivšeg crnogorskog predsednika i bivšeg lidera te stranke Mila Đukanovića da li bi za premijersku funkciju poništio odluku o priznanju samoproglašenog Kosova.

SKINUO ZASTAVU PRAVOSLAVNE CRKVE I OKAČIO ALBANSKU! Policija odmah reagovala i uhapsila ga Crkva Svetog Nauma

SKINUO ZASTAVU PRAVOSLAVNE CRKVE I OKAČIO ALBANSKU! Policija odmah reagovala i uhapsila ga

"NIJE TREBAO DA UPLOVLJAVA" Objavljen dramatičan snimak sa Jadrana, zastrašujuća SCENA u Bokokotorskom zalivu! (VIDEO)Kruzer Amadea u Bokokotorskom zalivu

"NIJE TREBAO DA UPLOVLJAVA" Objavljen dramatičan snimak sa Jadrana, zastrašujuća SCENA u Bokokotorskom zalivu! (VIDEO)

POTVRDA PRIJATELJSKIH ODNOSA: Kinezi grade strateški važan put za Srbe!Autoput

POTVRDA PRIJATELJSKIH ODNOSA: Kinezi grade strateški važan put za Srbe!

Najpre je Nikolić pozvao Kneževića da, kako je naveo, "trepne dva puta ako je otet“.

- Miloše, jesi li mi se to prepao da su me oteli ‘kavčani’ i Veljko Belivuk da prave Karađorđevu od mene? Ako stigneš, pitaj Mila Đukanovića da li bi poništio odluku o priznanju Kosova u zamenu za premijersku funkciju - napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks.

Do ove prepiske na društvenoj mreži došlo je nakon što je Knežević, koji je lider Demokratske narodne partije, u skupštinskoj raspravi pre dva dana da "nikada neće priznati nezavisnost "Kosova" ni ako bi to bio uslov da bude ministar.

- Ako je uslov da budem ministar u bilo kojoj vladi, ne u ovoj 44. nego u 45. ili 726. da priznam tzv. državu Kosovo, ja idem u Zetu da sadim paradajz, jer mi je miliji obraz - rekao je Knežević.

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd