light intensity shower rain
21°C
21.05.2024.
Beograd
eur
117.1131
usd
107.829
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

SRBIJA DOBILA NOVU VLADU: Za program glasalo čak 163 poslanika (VIDEO)

11.08.2016. 08:28 17:56
Piše:
Tanjug
Skupština
Skupština / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valic

Zasedanje u Skupštini Srbije se danas nastavlja.

UŽIVO PRENOS SKUPŠTINE MOŽETE PRATITI KLIKOM OVDE!

17.43 - Predsednica Skupštine Maja Gojković saopštila je da su izglasani članovi Vlade.

- Narodna skupština usvojila je program Vlade – navela je Maja Gojković i najavila da će svečana zakletva početi u 19 časova.

Skupština Srbije izabrala je danas, javnim glasanjem - prozivkom, novu vladu premijera Aleksandara Vučića. Za novu vladu glasalo je 163, dok je protiv bilo 62 poslanika. Ukupno je glasalo 225 poslanika. Protiv vlade glasali su poslanici opozicionih Srpske radikalne stranke, Dosta je bilo, Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Demokratske stranke Srbije, Dveri, Liberalno demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

17.09 - Na glasanju program vlade, predsednik i članovi

17.05 - Glasa 194 narodnih poslanika

U sali je prisutno 194 narodnih poslanika, konstatovala je predsednica Skupštine Maja Gojković.

- Pošto smo utvrdili da prisustvuje većina, prelazimo na odlučivanje o zapisniku - rekla je Gojković.

Prisutni glasaju o povredi poslovnika.

17.02 - Počinje glasanje

Predsednica Narodne Skupštine zahvalila se mandataru i kandidatima za ministre i zaključila ovu sednicu. Ona je zakazala glasanje o novoj vladi.

Skupština
Skupština / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valic

16.30 - Vučić: Diktator sam jer vam ne dam da pljačkate Srbiju!

Odgovarajući lideru pokreta Dveri, Vučić je rekao da se nikog ne plaši ističući svoje uspehe i rezultate.

- Kukavica ste i ne plašim Vas se jer sam pošten! Brat mi nije kupio restoran, niko me nije podmitio nikada, slušao sam vas tri dana, to nijedan premijer nije radio, slušao sam vas iskreno i odgovorno. Diktator sam jer vam ne dam da pljačkate Srbiju, diktator sam jer znam koliko ne znate, jer sam se drznuo da vam odgovaram, jer vaše istine ne mogu da prođu tek tako - istakao je Vučić.

On je pozvao poslanike da glasaju za novu vladu prema svojoj savesti.

- Nama je potrebno da radimo. A onima koji se ne rade ne smeju to da prebaciju i na građane. Ako se njima ne radi, ne znači i da se građanima ne radi - poručio je Vučić.

On je još odgovarući na kritike da novinari ne smeju da mu postave pitanja, rekao: "Ja sam jedini kome novinari postavlju pitanja i kojima ja odgovoram na sva pitanja. Odgovaram svakom novinaru i svakom čoveku".

16.25 - Obradović o sastavu nove vlade

Predsednik Dveri Boško Obradović prokomentarisao je novi sastav vlade tvrdeći da nema ničeg novog, govoreći o njenim članovima.

- Podjedako su sastupljeni političari iz devedesetih i iz redova DOS - rekao je lider Dveri Boško Obradović govoreći o članovima buduće vlade.

Boško Obradović
Boško Obradović / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valic

16.10 - Gojković sazvala vandredno zasedanje

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je prvo vanredno zasedanje Narodne skupštine za petak, 12. avgust na predlog narodnih poslanika, sa četiri tačke dnevnog reda.

15.40 - Polaganje zakletve u 19 sati, dolazi i Nikolić

Ceremonija polaganja zakletve predsednika i članova Vlade Srbije biće večeras u 19 časova.

Kako je saopšteno iz Predsedništva Srbije, predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovaće svečanoj ceremoniji polaganja zakletve predsednika i članova Vlade Republike Srbije, danas u 19 časova u Skupštini Srbije.

15.25 - Vučić odgovorio Ješiću

Odogovarajući na izlaganje Gorana Ješića Vučić se zahvalio na korektnosti, i istakao da je vlada nastavila daje daje subvencije i onim investitorima koje su dovele prethodne vlade.

VUČIĆ OŠTRO ODGOVORIO: Zašto u ekspozeu nema Južnog toka?

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: parlament.gov.rs/Printscreen

15.22 - Ješić: Nemam problema sa ciljevima, već sa skrivenim ugovorima

Poslanik DS Goran Ješić započeo je svoje izlaganje konstatacijom da nema problem sa ciljevima vlade i ulaganjem stranih investicija.

- Nemam problema ni sa ciljevima u obrazovanju... Ali sa druge strane, imam problem sa skrivenim ugovorima u poljoprivredi i ciljevima u agrarnoj politici... Rekli smo, otvorite sve ugovore, jer nemamo problem da razgovaramo o tim temama - rekao je između ostalog Ješić.

15.20 - VUČIĆ MILOJIČIĆU: Ko još daje pivo davaocima krvi?

Odgovarajući na kritike Mirčića, mandatar Vučić rekao je da je on više od svih svestan da će pritisci oko Kosova biti nastavljeni.

- Vi ste meni beskrajno simpatični, nikada mi ne palo na pamet da nekome da 300 flaša piva davaocima krvi. Obično se daje neki sok, ili nešto slično. Izgleda da su je to neka specifična krvna grupa - rekao je Vučić.

Šta je još mandatar rekao Mirčiću pročitajte OVDE.

15.10 Vučić: Putin je rekao da je južni tok mrtav

- Južnog toka u ekspozeu nema zato što je Vladimir Putin rekao da je Južni tok mrtav - rekao je mandatar Aleksandar Vučić u Skupštini Srbije.

Vučić je rekao da on nije Putin pa da može da kaže da ima južnog toka, a da je i ruski predsednik, ali i premijer Medvedev kazao da je južni tok mrtav.

Mandatar je kazao da ga brine situacija u Ukrajini, jer Srbija zavisi od Beregova i da je to jedini izvor gasa za nas. Jedino što možemo da uradimo jeste da povećamo rezerve na dve milijarde kubnih metara gasa,naveo je Vučić i poručio da on po celom svetu pregovara i traži druge izvore za nabavku gasa, da ne beži ni od alternativnih izvora, ali da njih nema.

- I dalje dobijamo samo ruski gas preko Beregova, i nemamo drugi. I da drugi imaju gasa, kako da ga dopremimo - upitao je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Tanjug/Rade Prelić

14.50 - Vučić: Trenutna politika prema Kosovu i Metohiji je najbolja politika koju je moguće voditi

Trenutna politika prema Kosovu i Metohiji je najbolja politika koju je moguće voditi, poručio je danas mandatar Aleksandar Vučić.

Vučić je u skupštinskoj raspravi o izboru nove vlade, komentarišući ocene poslanika DSS da Briselsku sporazum nije savršen, rekao da on to najbolje zna, ali da je dobro da srpske institucije funkcionišu i da na vreme stižu plate.

Dodao je i da će ta primanja biti viša. U ovom trenutku, rekao je Vučić, najneophodnije je da se fomira Zajednica srpskih opština jer će ona garantovati još veći stepen prava za srpsko življe. Da stvari idu u dobrom pravcu za Vučića je pokazatelj i podatak da je stopa nataliteta srpskog življa južno od Ibra najveća na teritoriji cele Srbije.

14.45 - Novi poslanici položili zakletvu

Tokom današnje rasprave šest novih poslanika, koji su popunili upražnjena poslanička mesta, položili su zakletvu.

Zakletvu su položili Stanislava Janošević, Nenad Mitrović i Ivan Bauer, sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", Jovan Jovanović sa izborne liste "Dosta je bilo - Saša Radulović", Dragan Vesović sa izborne liste Dveri- DSS i Bajra Gegić sa izborne liste SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin.

14.05 - Miroslav Lazanski se prvi put obratio narodnim poslanicima.

Prvi put u parlamentu govori i Miroslav Lazanski, narodni poslanik Srpske napredne stranke, koji se osvrnuo se na izlaganje poslanice LDP Nataše Mićić komentarišući njenu tvrdnju da je vojna neutralnost nemoguća.

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski / Izvor: Foto: Medija centar

14.00 - Nema budućnosti bez stranih investicija

Vučić se zahvalio Nataši Mićić, koja je rekla da su pojedini delovi ekspozea kandidata za predsednika vlade prihvatljivi za tu stranku, na korektnom izlaganju i rekao da je tip društva kojem želimo da pripadamo onaj koji je u EU i da je vlada zbog toga usvojila evrointegracije kao strateški cilj.

Kome smeta ekspoze?

Ivana Stojiljković iz SNS rekla je da je ekspoze mandatara najviše zametao onim akoji nisu u stanju da napišu nekoliko stranica programa svoje stranke.

- Što se tiče različitih prioriteta, bez stranih investicija mi bismo nestali kao zemlja. To da nam investicije nisu prioritet - ne znaju ništa - poručio je Vučić i dodao:

- Mi sopstveni sistem vrednosti moramo da promenimo!

13.50 - Povećanje plata i penzija

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Srbiji 61 odsto penzionera ima veće penzije nego što je imalo, i poručio da će biti povećane penzije i ostalima, a više detalja možete pročitati OVDE.

13.40 - Saradnja sa Rusijom

Odgovarajući na primedbe da Srbije ne sarađuje dovoljno sa Rusijom, mandatar Aleksandar Vučić kazao je da se nijedan državnik Srbije nije toliko puta sreo sa ruskim zvaničnicima Vladimirom Putinom i Dimitrijom Medvedevim od njega.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Aleksandar Vučić, Vladimir Putin / Izvor: Profimedia

VUČIĆ U SKUPŠTINI: U vrhu smo evropskih zemalja po socijalnoj zaštiti

- Pogledajte koliko puta sam se sastao sa Putinom i Medvedevim, pa recite ko je imao bolju saradnju sa Rusijom. Mi ćemo tu saradnju nastaviti, kao i strateški put ka Evropskoj uniji - kazao je Vučić.

13.30 - Vučić: U vrhu smo po socijalnoj zaštiti u Evropi

Ekspoze kao naučni rad

Aleksandra Tomić iz SNS naglasila je da ekspoze mandatara Vučića nije nikakav literarni rad, već autorsko delo, koje se po svojoj sadržini može nazvati naučnim radom.

Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija pri vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zaštita prava socijalno-ugroženihi ali i porodilja. 

Više o tome možete pročitati u POSEBNOJ VESTI.

13.14 - Mandatar o klevetama, vređanju...

Mandatar Vučić je prokomentarisao da mnogi poslanici koji nisu u sali vreme koriste za blaćanje i vređanje.

- Dragan Maršićanin je upravo saopštio da sam u Narodnu skupštinu uveo ergelu konja, a Zoran Živković je upravo izjavio da sam mentalno bolestan... taj pritisak će se nastaviti sve dok se ne dočepaju prilike da ponovo pljačkaju Srbiju. Važno je da građani Srbije to znaju - rekao je Vučić, koji se zatim osvrnuo na izlaganje Vjerice Radete.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valić

ŠEŠELJ ISPROZIVAO ČEDU: Cela Skupština se smejala njegovom predlogu!

- Ništa u mom ekspozeu nije bilo literarno i uopšteno, već su izneti precizni i jasni podaci o svemu - istakao je Vučić.

Cirkus u holu Skupštine

Poslanik SNS Marijan Rističević obavestio je parlament da pojedini poslanici u holu Skupštine javno iznose klevete i uvrede na račun mandatara i kandidate za ministre...

12.50 - Jedinstvena Srbija podržava predloženu vladu

Narodni poslanik Jedinstvene Srbije Petar Petrović rekao je da će ova stranka podržati izbor vlade Republike Srbije onako kako je predložio mandatar.

Njegovo izlaganje prekinuo je predsedavajući sednicom kako bi obavestio javnost da su poslanici pokreta Dosta je bilo ponovo napustili zasedanje.

12.30 - Vučić: Opozicija ovde neće ništa da radi, hoće i takvu Srbiju

Vučić je optužio opoziciju da ništa ne radi i da se zato i zalažu za takvu Srbiju, ali i poručio da to tako ne može.

- Može da uspe samo Srbija koja će da radi - istakao je mandatar.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Profimedia

Kako je rekao, pre neki dan "jedan ambasador mu je u razgovoru sa njim rekao": "Da li ste primetili da nijednog investitora nisu podržali. Neka čudna politika se vodi".

Kako je rekao Vučić, oni (opozicija) ni "Fijat" ne podržava, ni "Kontitental", "Boš", ni "Tenis", nijednog stranog ivnestitora.

12.24 - Premijer odgovorio Dušanu Petroviću (ZZS) i Dušanu Pavloviću (Dosta je bilo).

Mandatar Vučić je istakao da je sve što je izgovorio poslanik Dušan Pavlović toliko besmisleno da ne želi da komentariše. Umesto toga Vučić je reagovao na izlaganje poslanika ZZS Dušana Petrovića.

- Govorili ste o bio-masi, a ja ne mogu a da se ne setim kako mnogi od vas danas letuju, svi su na jahtama, na najskupljim mestima. A mene optužujete za sve i svašta, ali ja ne dam da država ponovo bude opljačkana. Ekspoze Angele Merkel je bio na duplo više papira od mog, toliko o diktaturi koju pominjete. To što vas boli što je neko drugi uspešan, a vi niste, tu ne mogu da vam pomognem. Građani se tome raduju - rekao je mandatar.

12.03 - Novi poslanici su položili zakletvu

Predsednica Skupštine Maja Gojković obavestila je parlament da su se stekli uslovi da u počne poslanički mandat za šestoro poslanika na osnovu odluke RIK.

skupština
skupština / Izvor: Foto: Tanjug/Rade Prelić

RIK je dodelio mandat Stanislavi Janošević, Nenadu Mitroviću i Ivanu Baueru, sa izborne liste Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje, Jovanu Jovanovicu sa izborne liste Dosta je bilo - Saša Radulović, Draganu Vesoviću sa izborne liste Dveri - DSS Sanda Rašković Ivić - Boško Obradović i Bajri Gegiću sa izborne liste SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin koji će na tim mesti zameniti Aleksandra Vučića, Ljiljanu Ðurović, Rasima Ljajića, Svetlanu Kozić, Biljanu Rubaković i Sulejmana Ugljanina.

12.05 - Gojkovića: Radićemo i posle 18 časova, glasanje danas

Gojkovićeva je obavestila poslanike da će danas raditi i posle 18 časova "kako bi okončali diskusiju i glasali o vladi".

11.52 - Radulović nastavlja da vređa preko duštvenih mreža

Predsednica Maja Gojković ponovo je obavestila parlament da poslanik Saša Radulović i dalje na Tviteru objavljuje uvredljive poruke i upozorila lidera Dosta je bilo da prekine sa vređanjem poslanika i Skupštine....

Ona je upozorila poslanike da će ako se ovako nastavi, na Administrativnom odboru Skupštine Srbije tražiti da budu kažnjeni oni poslanici koji vređaju dostojanstvo parlamenta, odbacujući otpužbe da guši slobodu izražavanja.

Maja Gojković
Maja Gojković / Izvor: Profimedia

11.42 - "Narod rekao šta misli o Aleksandru Vučiću"

Veroljub Arsić iz SNS rekao je da se tokom rasprave naslušao čudnih stvari vezanih za ekspoze mandatara, ali da jedino na šta poslanici iz bivšeg režima mogu da se požale je njegova dužina...

SKANDAL U SKUPŠTINI! Ponižen Vukadinović poslao premijeru Vučiću POLJUPCE I NAPUSTIO SALU

- Kolege iz bivšeg režima zaboravljaju da je narod na izborima rekao šta misli o vladi koju je vodio Alkesandar Vučić, a šta misli o njima - rekao je Arsić.

11.20 - Drecun: Puna podrška vladi Aleksandra Vučića

- U potpunosti podržavam opširan ekspoze koji je izneo mandtar. Pokazali ste puno poštovanje građanima Srbije i oni moraju biti upoznati sa onim što planirate. Pokazali ste poštovanje i prema parlametu. Ja ću podržati ovu vladu! Detaljno ću pratiti rad vlade u narednom periodu, ali ću i kritikovati ukoliko bude potrebno. 

Milovan Drecun
Milovan Drecun / Izvor: Srbija Danas

Njegovo izlaganje prekinula je predsednica parlamenta Maja Gojković koja je obavestila građane da je Đorđe Vukadinović napustio skupštinsku salu i tom prilikom je poslao poljupce mandataru, a više o tome možete pročitati KLIKOM OVDE.

On je komentarisao mandatarov ekspoze i posebnu pažnju obratio na Kosovo.

- U potpunosti podržavam normalizaciju između Beograda i Prištine. Moramo zatvoriti pukotinu između Srbije i Albanaca zarad boljih odnosa u regionu. Pažnja mora biti usmerena na osnovanje Zajednice srpskih opština.

11.00 - Vučić odgovorio Vukadinoviću: Državne lutrije Srbije za vas više nema!

- Izvinjavam se što se ne plašim već odgovaram. Sem mržnje i ostrašćenosti ništa nisam mogao da čujem u poslednjih nekoliko minuta. Vi biste da vratite vreme kada ste otimali pare Državnoj lutriji Srbije. Zato vama smeta i zato vi govorite o diktaturi. Da vidimo ko je diktator: onaj ko nikada nije dolazio u narodnu skupštinu ili ja koji dolazim i odgovaram na vaša pitanja.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valić

Mandatar je rekao da jeste  za ulazak Srbije u EU, ali da nije fanatik.

VUČIĆ: Radulović ne zna da tumači poslovne rezultate

- Srbin sam i to nikada nisam menjao kako bih išao na liste manjina kako bih pobedo na izborima. Jedina ideologija vas i vaših u blizini je kako da se dočepate Državne lutrije Srbije! E od Državne lutrije Srbija za vas više nema ništa, sve pare idu u budžet Srbije! Nema više otimačine Državne lutrije Srbije ni za Dorđa Vukadinovića!

10.45 - Martinović: Radulović vređa Narodnu skupštinu

Lider pokreta Dosta je bilo napisao je na društvenoj mreži skandaloznu objavi u kojoj skupštinu poredi sa farmom, rekao je narodni poslanik SNS Aleksandar Martinović.

- Radulović vređa Narodnu skupštinu nazivajući je farmom. Eto čime se bavi čovek koji je bio stečajni upravnik u 13 kompanija i čovek koji je nameštao poslove svojoj ženi - poručio je Martinović.

Saša Radulović
Saša Radulović / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valić

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković reagovala je na ovaj ispad Saše Radulovića.

VUČIĆ OŠTRO PORUČIO: Pajtić je u Heterlendu spiskao pare građana Srbije!

- Ovo je skandalozno. Biti poslanik znači predstavljti građane Srbije koji svuda, kako u svetu, tako i u Srbiji, pa i na društvenim mrežama. To je teška uvreda za parlament. Mi imamo ozbiljnog mandatara koji strpljivo sedi ovde i odgovara na pitanja. Ovo je velika uvreda! - naglasila je Gojkovićeva.

10.40 - Vlada Vučića Srbiju gura napred

Poslanik SNS Branislav Blažić rekao je da smo koliko juče bili u haosu sve do dolaska vlade Aleksandra Vučića koja je Srbiju počela da gura napred.

- Premijer u ovom ekspozeu temeljno prati situaciju u zemlji, ne krije probleme i ne preuveličava rezultate. Posebno sam zadovoljan što je premijer istakao problem zaštite životne sredine - rekao je Blažić, istakavši potrebu da se Srbija suoči sa problemima u toj oblasti.

10.30 - Nova vlada nastavlja reforme

Milena Turk iz Srpske napredne stranke istakla je da je zahvaljujući rezultatima prethodne vlade vladajuća većina dobila veliku podršku naroda na izborima.

VUČIĆ: Nismo zadovoljni, EPS može još bolje

Poslanica Turk je izrazila uverenje da će i nova vlada nastaviti reforme u Srbiji, kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život njenih građana.

10.20 - Vučić: Dvanaest sati nisam napustio salu

- Hteo sam da pokažem poštovanje prema svima. Vi ste juče svi izlazili iz sale, neki i po deset sati nisu bili tu, a ja ovu stolicu nisam juče napustio 12 sati - rekao je Vučić.

CEO EKSPOZE ALEKSANDRA VUČIĆA: Evo šta TAČNO piše u programu NOVE VLADE SRBIJE!

On se, takođe, osvrnuo i na to da njegova vlada pruža podršku privredi, te zato i postoji rast od 2,6 odsto, dok je za vreme bivše vlasti privreda bila u minusu 3,6 odsto.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

10.14 - Vučić: Razgovaram sa građanima, hoću da osetim njihov puls

Odgovarajući Miroslavu Aleksiću iz SDS, mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić rekao je da je posao predstavnika vlasti da razgovara sa građanima, da oseti puls ljudi i vidi koji su njihovi problemi. On se osvrnuo na dan kada je više od 12 sati u zgradi Vlade Srbije primao građane, rekavši da su problemi polovine građana koji su tog dana došli na razgovor rešeni.

ZAVRŠEN EKSPOZE OD ŠEST SATI: Vučić predstavio ministre, sednica se nastavlja sutra

10.05 - Počela sednica

Počela je sednica Skupštine Srbije, prisustvuje 140 narodnih poslanika.

09.59 - Stigao mandatar, okupljaju se poslanici

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić stigao je pre desetak minuta u Skupštinu Srbije, a stigla je i većina budućih ministara i poslanika.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Tanjug/Tanja Valić

09.45 - Podsetnik

Skupština Srbije nastavlja danas raspravu o izboru nove vlade.

VUČIĆ: Radulović ne zna da tumači poslovne rezultate

Poslanici su u sredu 12 sati raspravljali o izboru nove vlade, kada je oko 22 sata, na predlog mandatara Aleksandra Vučića, odlučeno da se sednica nastavi danas.

VUČIĆ OŠTRO PORUČIO: Pajtić je u Heterlendu spiskao pare građana Srbije!

Skupština
Skupština / Izvor: Profimedia

Vučić je zbog nevremena koje je sinoć pogodilo zapadnu Srbiju predložio da se rasprava prekine i rad nastavi danas.

VUČIĆ: Policija obradila sve 24 sporne privatizacije

Na raspravi u sredu su svoje stavove o programu i izboru nove vlade izneli predstavnici poslaničkih grupa, a počela je i rasprava o listi prijavljenih govornika.