Petak 01. dec 2023.
Beba

MAJKA JE PRIKUPLJALA NOVAC ZA SAHRANU PREMINULE BEBE, a onda je otkrivena JEZIVA ISTINA: Kad je umro dečak pokušala je da prikrije sve tragove

Foto: Shutterstock
Majka iz Teksasa koja je pokrenula stranicu GoFundMe da prikupi novac nakon smrti svog maloletnog sina, sada je optužena za njegovo ubistvo.

Policija Amarila u saopštenju kaže da su pozvani u kuću 6. novembra zbog "bebe koja nije reagovala", Džeksona Najta Blekmona, a koja je kasnije proglašena mrtvom.

Najsrećniji dan se PRETVORIO U TRAGEDIJU: Mladoženja Marko ubijen nekoliko trenutaka nakon venčanja, a nije NI BIO META UBICEHitna pomoć

Najsrećniji dan se PRETVORIO U TRAGEDIJU: Mladoženja Marko ubijen nekoliko trenutaka nakon venčanja, a nije NI BIO META UBICE

SIN KAMIONOM UBIO OCA! Nekoliko puta ga zgazio, pa pobegao sa lica mesta!hitna pomoć

SIN KAMIONOM UBIO OCA! Nekoliko puta ga zgazio, pa pobegao sa lica mesta!

STRAVIČAN SNIMAK SA AUTOBUSKE STANICE Tinejdžeri okružili čoveka, a onda ga jednim udarcem UBILI! Kazna je sramna (VIDEO)Autobuska stanica

STRAVIČAN SNIMAK SA AUTOBUSKE STANICE Tinejdžeri okružili čoveka, a onda ga jednim udarcem UBILI! Kazna je sramna (VIDEO)

Nakon obdukcije, policija je rekla da je postalo očigledno da je potrebna dalja istraga. Majka sedmomesečnog deteta, Ejndžel Varner (20) kasnije je uhapšena i optužena za ubistvo.

Pre nego što je privedena, čini se da je Varner pokrenula stranicu GoFundMe da prikupi novac za troškove sahrane, prema izveštaju "ABC 7 njuz".

"Sakupljamo novac za sahranu, spomen i kremaciju mog i Šonovog dečaka. On je bio svetlo našeg života i uskoro ćemo znati šta se dogodilo", napisala je Varner u opisu.

Od tada je akcija prikupljanja sredstava izbrisana. U izjavi za "Pipl", portparol GoFundMe potvrdio je da je prikupljanje sredstava uklonjeno.

"Prikupljanje sredstava je uklonjeno sa platforme i svim donatorima su vraćena sredstva", navodi se u saopštenju. "Organizator nije primio ništa od prikupljenih sredstava".

Pozivajući se na sudske dokumente, "ABC 7 njuz" i "Njuz čenel 10" izveštavaju da je dete umrlo od traume tupim predmetom.

Varner je trenutno u pritvoru u zatvoru okruga Poter. Nije odmah jasno da li se izjasnila o krivici ili je uzela advokata.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd