Subota 24. feb 2024.
Hitna pomoć

NADZORNE KAMERE ZABELEŽILE JEZIV SNIMAK: Nakon izliva besa vaspitačica dečaku polomila nogu (FOTO)

Foto: Shutterstock
Vaspitačica iz Las Vegasa, Alicija Miler, priznala je da je, nakon izliva besa, polomila nogu jednom od mališana koje je čuvala.

Incident koji se dogodio u maju 2021. godine u vrtiću " Creme de la Creme", doveo je do toga da nadležne vlasti osude Aliciju Miler (32) za nasilje nad decom.

ŠKOLARAC UBIO ŽENU ZBOG 230 EVRA Policija šokirana snimcima sa nadzornih kamera, niko nije mogao da veruje da je on ubicaHitna pomoć

ŠKOLARAC UBIO ŽENU ZBOG 230 EVRA Policija šokirana snimcima sa nadzornih kamera, niko nije mogao da veruje da je on ubica

HOROR NA BOŽIĆNOM VAŠARU Odjeknule EKSPLOZIJE, a onda se razbuktao POŽAR! Ima povređenih (VIDEO)Požar

HOROR NA BOŽIĆNOM VAŠARU Odjeknule EKSPLOZIJE, a onda se razbuktao POŽAR! Ima povređenih (VIDEO)

OVO BI MOGLO DA BUDE GORE OD ČERNOBILJA: Radioaktivni otpad curi iz najopasnije nuklearke na svetu nuklearna

OVO BI MOGLO DA BUDE GORE OD ČERNOBILJA: Radioaktivni otpad curi iz najopasnije nuklearke na svetu

Snimci sa nadzornih kamera uhvatili su momenat kada je vaspitačica uzela, još uvek neidentifikovano dete, bacila ga na pod i tukla sve dok mu nije slomila nogu.

Milerova je zbog priznanja krivice bila pošteđena zatvorske kazne, ali je zato dobila 50 sati društveno korisnog rada, kao i obavezu da posećuje časove za suzbijanje besa.

Advokat porodice povređenog dečaka izjavio je da vrtić nije od samog početka, na pravilan način, istražio kako se situacija zaista odvijala. Dodao je da je vrtić odlagao da detetu pruži hitnu medicinsku pomoć koja mu je bila potrebna, kao i to da niko od njih nije zvao hitnu pomoć, nego dečakovog oca.

Roditelji su izjavili i da je ovaj strašan događaj uticao i na mentalno zdravlje deteta, te da je dečak imao problema sa govorom nakon incidenta.

Vrtić se takođe oglasio i rekao da je optužena istog trenutka dobila otkaz i da je njihov prioritet, već dugih 40 godina, uvek bila sigurnost dece. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd