Skip to main content
Milan Đurić

Grad Novi Sad uveo praksu da nagrađuje sa 40.000 dinara pripadnike Policije koji su pokazali visok stepen profesionalizma

Foto: Instagram Printscreen/@milandjuric77
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je u Gradskoj kući pripadnike Policijske uprave Novi Sad, ispostave u Petrovaradinu, koji su Rešenjem gradonačelnika, a na osnovu Odluke o nagradi za policijske službenike dobili novčanu nagradu za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova, od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Grada Novog Sada u toku 2022. godine.

Nagrada, koja iznosi 40 000 dinara po nagrađenom policajcu, dodeljena je Miroslavu Todoroviću, Milanu Malbaši i Urošu Klisuri. On im je čestitao na postignutom uspehu i istakao da će Grad Novi Sad uvek pružati podršku Policijskoj upravi, jer to što, za sve Novosađane, rade nema cenu.

U gotovo polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali važno je da naša Policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih 10 godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu. Bitno je da verujemo našoj Policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi kao država i kao grad obezbedimo najbolje moguće uslove za rad. Grad Novi Sad je uveo praksu da nagrađuje sa 40.000 dinara pripadnike Policije koji su prilikom obavljanja svojih zadataka pokazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti. U ime svih Novosađana, danas sam čestitao trojici policijskih službenika Policijske ispostave u Petrovaradinu – pomoćniku komandira, mom imenjaku, Milanu Malbaši i policajcima Urošu Klisuri i Miroslavu Todoroviću. Oni su najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela izvršenih na trasi brze pruge Beograd – Novi Sad, kojima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje ove deonice brze pruge. Grad Novi Sad će vam uvek pružiti podršku, jer to što za sve nas radite nema cenu – istakao je Đurić.

Vremenska prognoza
Fog
7 Beograd