Subota 24. feb 2024.
Zorana Šulc

Poznata spisateljica ispričala kako je otkrila da je muž vara "Gospođo, spavala sam sa vašim mužem"

Foto: YouTube/Goli Život Happy TV
Spisateljica poznata širokom auditorijumu ispričala je detalje preljube njenog supruga.

Zorana Šulc je priznala da je za prevaru svog supruga saznala na krajnje neočekivan i bolan način.

Spisateljica je, gostujući u jednoj emisiji, rekla da ju je suprug prevario, ali i šokirala izjavom da se kaje što mu to nije oprostila.

Ishrana je NAJVAŽNIJA! Evo šta bi trebalo da jedete da biste UBLAŽILI SIMPTOME MENOPAUZEMenopauza

Ishrana je NAJVAŽNIJA! Evo šta bi trebalo da jedete da biste UBLAŽILI SIMPTOME MENOPAUZE

"Nisam osoba kojoj ovo treba..." Nataša Aksentijević izričita nakon NOVOG NAPADA Karleuše - Neka prođe halabukaJelena Karleuša, Nataša Aksentijević

"Nisam osoba kojoj ovo treba..." Nataša Aksentijević izričita nakon NOVOG NAPADA Karleuše - Neka prođe halabuka

Prija večeras ima PRVI od 5 koncerata u Zagrebu, DVE VELIKE SRPSKE zvezde pojaviće se sa njom na bini!Aleksandra Prijović

Prija večeras ima PRVI od 5 koncerata u Zagrebu, DVE VELIKE SRPSKE zvezde pojaviće se sa njom na bini!

- Na jednom prijemu prišla mi je jedna mlada devojka, ja sam bila u društvu, pitala me: Jeste li vi gospođa Šulc? Spavala sam sa vašim mužem. Tako mi je rekla - prisetila se spisateljica nemilog događaja.

 Šulc je smatrala da je tada bilo bolje da nije saznala na takav način.

- Bolje da sam saznala negde izokola ili da sam ga uhvatila na delu. Ali da vam neko priđe i tako nešto kaže, veoma neprijatno - svojevremeno je govorila. 

Zorana Šulc
Zorana Šulc
Foto: Srbija Danas

- Nisam se osećala loše, ali sam pitala sebe - Zorana, šta nije u redu, gde si pogrešila da je on morao da traži nekog drugog. Mi nismo imali nikakvih problema u braku. Intimni odnos među nama je bio ok, sve je bilo kako treba. On je bio u svom poslu veoma moćan. Mislim da muškarci koji su moćni, koji žele da se dokažu na neki način novcem, privlače žene, jer žene vole moćne muškarce. Što je on bio moćniji, što je on više zarađivao, znala sam da će to da se desi. Svaka njegova prevara je bila jedan komad nakita. Čim sam dobila neki divan brilijant, znala sam da je to zbog griže savesti - rekla je Zorana.

Spisateljica je takođe otkrila na koji način se osvetila suprugu kada je saznala za njegovu prevaru. 

- Moram da kažem da sam tada uradila još jednu stvar, slupala sam mu mercedes. U meni je balkanska krv. Sada to više nikada ne bih uradila. Tada u Nemačkoj niko nije znao za mene. Da sam bila poznata u to vreme, verovatno to ne bih uradila. Verovatno da sam tada drugačije razmišljala, danas da mi se desi ostala bih. Smatram da je porodica nešto važno, a ja sam dete razvedenih roditelja i uvek sam sanjala da imam jednu divnu porodicu, da to bude do kraja života. Nisam imala zlostavljanje u tom braku, to je bila telesna prevara. Pogrešila sam i ja to priznajem - ispričala je Šulc za RTS Ordinaciju. 

Zorana Šulc
Zorana Šulc
Foto: Instagram/zoranaschultz

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd