Skip to main content
TikTok

NOVI TREND LAKE ZARADE NA INTERNETU! Evo šta sve treba da znate da biste inkasirali novac na TikToku vrlo brzo

Foto: Profimedia
Ovo je sve što treba da znate, ako se odlučite da zaradite ovim putem!

TikTok je društvena mreža koja osim dobre zabave pruža i mogućnost za veliku zaradu. Pokazao se kao veoma profitabilan zbog njegovog odličnog algoritma, čemu u prilog govori činjenica da u inostranstvu pojedini mogu da zarade i do 10.000 dolara, odnosno 9.660 evra, mesečno.

Sve više možemo videti razne poznate ličnosti koje "drže lajvove", "mečeve" na pomenutoj platformi, ali šta to zapravo znači i kako tako može da se zaradi, kao i da li je to sigurno?

U daljem tekstu ćemo vam objasniti, šta Vam je potrebno kako biste što pre mogli da lako zaradite novac, na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

JOŠ JEDAN NOVITET! Ako želite da priču sa Fejsbuka podelita i na WhatsApp, i to je moguće!

JOŠ JEDAN NOVITET! Ako želite da priču sa Fejsbuka podelita i na WhatsApp, i to je moguće!

Viber vam ZAUZIMA PREVIŠE PROSTORA? Evo kako da ga oslobodite

Viber vam ZAUZIMA PREVIŠE PROSTORA? Evo kako da ga oslobodite

TIKTOK LAJV

Ono što je prvo i najbitnije kod "držanja lajva" na TikToku je uslov, da morate imati minimun 1.000 pratilaca i da imate više od 16 godina.

Kada dostignete broj pratilaca, i kliknete na plusić za snimanje videa, pojaviće vam se i novo dugme LIVE.

Kliknete na njega i krećete sa emitovanjem uživo.

TIKTOK MEČEVI

TikTok mečevi ili, dueli su za malo "jače" korisnike, koje imaju po nekoliko hiljada pratilaca na platformi. Cilj pobede u duelu je da pobednik ima više gifova (poklona) , koje će kasniće isplatiti u dolarima.

Tokom meča učesnici bodre sve koji gledaju duel, da šalju što više poklona, kako bi došlo do pobede, opet u cilju zarade novca.

Takođe, tokom duela, mnogi TikTokeri traže da svi koji prate LIVE da što više "tapkaju", jer tim tapkanjem se lajkuje video, te postaje viralan, kako bi što više korisnika moglo da se uključi i isprati meč, a samim tim i šalje poklone (gifove).

TikTok
TikTok
Foto: Profimedia

KAKO SE KUPUJU GIFOVI 

Gifovi, ili kredit (tokeni) se kupuju tako što se TikToku uplati određena svota novca, koja je onda na platformi vidljiva u kreditima (tokenima), kojima se može raspolagati u vidu poklona u lajvovima ili mečevima.

Gifovi imaju različite vrednosti, od dva dolara, pa do sto dolara.

KAKO ISPLATITI NOVAC SA TIKTOKA:

Uplate idu preko Paypal aplikacije, a nakon LIVE ili meča, TikTok isplaćuje svotu koju želite, s tim što jedan deo ide Tiktoku u vidu poreza. Tačnije jedan procenat od tarade TikTok zadržava.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
25 Beograd