ŠEF KUHINJE ODAO TAJNU KOJA ĆE SVIMA KORISTITI: Ovo nikako ne naručujte u restoranu - Bacićete novac!
Ukoliko volite da jedete odrezak, onda znate da postoji niz različitih mogućnosti za njegovu pripremu. Ipak, izbor temperature na kojoj se sprema, donosi brojne prednosti i mane. Da li znate koji načini su štetni, a koji preporučljivi?
ZAPOSLENI U BUTICIMA KORISTE TAJNU ŠIFRU: Ne slutite šta znači i kako vas gledaju zbog GROZNIH NAVIKA!
VERUJE SE DA PRIVLAČI NOVAC I IZOBILJE - Evo šta OBAVEZNO treba da nosite u svom NOVČANIKU
WHATSAPP UVODI PET NOVIH FUNKCIJA - Evo šta će biti omogućeno korisnicima
Pa, kome verovati ako ne šefu kuhinje u restoranu u Bostonu!
Poznat je po kvalitetnom bifteku sa elitnim japanskim odrescima iz prefekture Kagošima i domaćim odrescima sa cenjenih farmi. Kako i sam kaže, ako restoran nudi najveći kvalitet usluge, onda je njegov zadatak da se ponaša u skladu sa tim.
Upravo je to razlog što nikome neće dozvoliti da naruči potpuno pečen odrezak. Razlozi su, kaže glavni kuvar Kaj Brediš, potpuno jasni.
- Razlog zbog kog dobro pečen odrezak nije dobar je zbog svih gubitaka ukusa, masti, soka i žilave suve teksture nakon što se ispeče - rekao je on i istakao prednosti srednje pečenih ili nedopečenih odrezaka.
- Teksturalno je prijatno, a vi osetite ukus mesa. Masnoća će se rastopiti baš kako treba dok uživate u odresku - rekao je on.
Stoga, ukoliko želite da se vaš novac isplati i da vodite računa kakvu hranu konzumirate, poslušajte ovog profesionalnog kuvara!