clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
eur
117.1484
usd
109.6792
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

ŠEF KUHINJE ODAO TAJNU KOJA ĆE SVIMA KORISTITI: Ovo nikako ne naručujte u restoranu - Bacićete novac!

04.08.2022. 14:40
Piše:
Srbija Danas/Mondo
Restoran
Restoran / Izvor: Profimedia
Savet zlata vredan

Ukoliko volite da jedete odrezak, onda znate da postoji niz različitih mogućnosti za njegovu pripremu. Ipak, izbor temperature na kojoj se sprema, donosi brojne prednosti i mane. Da li znate koji načini su štetni, a koji preporučljivi?

ZAPOSLENI U BUTICIMA KORISTE TAJNU ŠIFRU: Ne slutite šta znači i kako vas gledaju zbog GROZNIH NAVIKA!

ZAPOSLENI U BUTICIMA KORISTE TAJNU ŠIFRU: Ne slutite šta znači i kako vas gledaju zbog GROZNIH NAVIKA!

VERUJE SE DA PRIVLAČI NOVAC I IZOBILJE - Evo šta OBAVEZNO treba da nosite u svom NOVČANIKU

VERUJE SE DA PRIVLAČI NOVAC I IZOBILJE - Evo šta OBAVEZNO treba da nosite u svom NOVČANIKU

WHATSAPP UVODI PET NOVIH FUNKCIJA - Evo šta će biti omogućeno korisnicima

WHATSAPP UVODI PET NOVIH FUNKCIJA - Evo šta će biti omogućeno korisnicima

Pa, kome verovati ako ne šefu kuhinje u restoranu u Bostonu!

Poznat je po kvalitetnom bifteku sa elitnim japanskim odrescima iz prefekture Kagošima i domaćim odrescima sa cenjenih farmi. Kako i sam kaže, ako restoran nudi najveći kvalitet usluge, onda je njegov zadatak da se ponaša u skladu sa tim.

Upravo je to razlog što nikome neće dozvoliti da naruči potpuno pečen odrezak. Razlozi su, kaže glavni kuvar Kaj Brediš, potpuno jasni.

poslovni događaj
poslovni događaj / Izvor: Profimedia

- Razlog zbog kog dobro pečen odrezak nije dobar je zbog svih gubitaka ukusa, masti, soka i žilave suve teksture nakon što se ispeče - rekao je on i istakao prednosti srednje pečenih ili nedopečenih odrezaka.

- Teksturalno je prijatno, a vi osetite ukus mesa. Masnoća će se rastopiti baš kako treba dok uživate u odresku - rekao je on.

Stoga, ukoliko želite da se vaš novac isplati i da vodite računa kakvu hranu konzumirate, poslušajte ovog profesionalnog kuvara!

 

Piše:
Srbija Danas/Mondo
04.08.2022. 14:40