Skip to main content
sestre rođene sa zajedničkim trupom

Ove sestre su ROĐENE SA SPOJENIM TRUPOM i dele reproduktivne organe! Jedna od njih ima dečka, evo kako izgledaju njihovi IZLASCI! (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen/carmen_andrade2000
Karmen i Lupita Andrade su 22-godišnje sestre bliznakinje koje su rođene sa spojenim trupom i kao takve dele reproduktivne organe.

One su u jednom intervjuu objasnile kako uspevaju da rade sve zajedno, od vožnje, do zabavljanja i dogovora šta da obuku i sa kim da se druže. Karmen i Lupita Andrade, koje su se preselile u Ameriku iz Meksika kada su imale 2 godine, sada žive u Konektikatu. Ove neuobičajene devojke su objasnile kako izgleda kada jedna od njih želi da ide na sastanak, kao i koliko često dojade jedna drugoj.

Karmen i Lupita su izjavile i da je operacija razdvajanja previše rizična, jer dele toliko ''unutrašnjih organa''.

''Kada bismo imale operaciju, jedna od nas bi umrla ili obe, ili bi završile zauvek u bolnici'', rekla je Lupita.

Kada su rođene, doktori su rekli njihovim roditeljima da će bebe živeti samo par dana, ali su one dokaz da su čuda moguća!

Kao bebe, provele su godine na fizikalnoj terapiji, učeći kako da sednu, i radeći zajedničkim snagama da nauče da koračaju. Prohodale su kada su imale 4 godine.
Sada, kada imaju 22 godine, one ne dozvoljavaju da ih činjenica što imaju jedno telo, sputa.

Obe sestre imaju po dve ruke, ali svaka ima po jednu nogu. Ipak, iako su poveznae celog života, i sve rade zajedno, ponekad imaju različita interesovanja.

''Nekada svaka od nas radi svoju stvar. Ja imam svoj laptop za rad, a Lupita stavi slušalice i sluša muziku ili gleda u telefon.'' objašnjava Karmen.

Ponekad, naiđu na neke izazive. Jedan od njih je pronalazak odgovarajuće garderobe. Ipak, i tu su se snašle, pa im komšinica šije majice i haljine, koje sestre nose od svoje 5.godine.

I dok imaju sličan ukus za modu, govore da se ne slažu u svemu.

''Kada idemo kod oftamologa, Lupita izabere potpuno drugačije naočare od mene, i ona ima pirsing na jednoj strani nosa, dok ja imam na septumu.''
One su takođe naišle na problem u ljubavnom životu. Dok je Lupita aseksualna, Karmen je u potrazi za ljubavlju, ali priznaje da na aplikacijama za upoznavanje dobija dosta poruka od muškaraca sa fetišima. Ali, ona je nedavno upoznala Danijela na jednoj aplikaciji i ubrzo su se zavoleli.

''Od početka sam znala da je Danijel drugačiji, jer nije odmah postavljao pitanje o mojoj situaciji. Zajedno smo dve i po godine, i razgovaramo o veridbi, ali želimo da prvo živimo zajedno'', govori zaljubljena Karmen.

Ona još dodaje, da je potrebno mnogo kompromisa, te da se trudi da njenoj sestri Lupiti ne bude dosadno kada izađe sa svojim dečkom. Ona bira gde i šta će jesti, kao i aktivnost koju će to veče raditi.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
22 Beograd