Skip to main content
Žena

Svakom horoskopskom znaku pripada 1 emotikon na telefonu: Saznajte koji je vaš i zašto vas najbolje opisuje!

Foto: Profimedia
I više je nego jasno!

Mora se priznati da ne ispuštamo telefone iz ruke. Pozivi, poruke, snimci, nije važno, stalno ga koristimo i sve više nam slobodnog vremena odlazi na njega.

Dok neki redovno koriste emotikone, neki ih izbegavaju, međutim, oni ponekad baš mogu da opišu situaciju bolje od reči, a u nastavku se nalaze emotikoni koji opisuju svaki horoskopski znak.

SVEKRVE, OBRATITE PAŽNJU: Najgore snajke se rađaju u ova 3 horoskopska znaka!

SVEKRVE, OBRATITE PAŽNJU: Najgore snajke se rađaju u ova 3 horoskopska znaka!

OVO RAZOTKRIVA PRELJUBNICU - 4 znaka jasno pokazuju da žena vara!

OVO RAZOTKRIVA PRELJUBNICU - 4 znaka jasno pokazuju da žena vara!

Ova 3 znaka imaju najveću šansu za dobitak na lotou: Pare se lepe kao lude za njih!

Ova 3 znaka imaju najveću šansu za dobitak na lotou: Pare se lepe kao lude za njih!

Ovan: Vatra

Duhovit i avanturistički Ovan, ne postoji neki strasniji. Ovan će zapaliti romantičnu sveću i dati 110 odsto da ispuni zacrtani zadatak. Zbog toga je prikladno da je emotikon za Ovna - vatra. To je savršen simbol za njihovu goruću strast, vatreni duh i energičnu ličnost, piše "Love to know".

Bik: Drvo

Tvrdoglavi Bik je više od običnog bika i drvo je njegov vrhunac. Znak njihove utemeljene i stabilne prirode, Bik je pouzdan, podnosi svaku oluju i ima lojalnost koja seže dublje od korena drveta. Naravno, dijamantski emodži je skoro isto tako savršen - Bik ima oko za lepe stvari, bilo da se radi o prirodi ili udobnim ćebadima.

horoskop
Foto: Shutterstock

Blizanci: Blizanci

Za blizanca mogu biti samo emotikoni blizanaca, šta drugo može predstavljati njihovu dvostruku prirodu? Sa prilagodljivom ličnošću, od brbljivca do pažljivog slušaoca, spremni su da nauče nove stvari koliko i da podele ono što su otkrili.

Rak: Talas vode

Kao kardinalni vodeni znak, za Raka je pravi izbor da bude emotikon talasa vode. Rakovi su neraspoloženi kao more, ali sa dubinom koja uranja daleko ispod površine. Šta bolje predstavlja Raka i ljubav prema domu, porodici i prijateljima od mesta koje je dom za toliko životinja?

Lav: Sunce

horoskop
Foto: Shutterstock

Sjajno sunce oslikava Lavovu harizmatičnu ličnost, topla srca i ljubaznu prirodu. Ponekad egocentrično, sunce je jezgro našeg sistema. Međutim, nema potrebe da uzimate zaštitini faktor. Njihov osećaj ponosa nije samo za sebe, već i za one oko njih.

Devica: Lupa

Ovo je najpronicljiviji znak, orijentisan na detalje pa bez sumnje je najbolje predstaviti ga lupom. Uvek bacaju oko na male stvari, i imaju oštro oko za detalje i poseduju veštinu da ništa ne propuste.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd