Skip to main content
Strast

Beznadežno su romantični - Najnežniji muškarci rođeni su u ova četiri znaka

Foto: Profimedia
Zaljubljivanje je kod njih redovna pojava.

Uvreženo je mišljenje da je pomalo neozbiljno razvijati ozbiljna osećanja prema nekome koga ste tek upoznali. Međutim, ako ta osoba pokazuje da je otvorena za ljubav - šta fali? Nema ničeg lošeg u hemiji koja se javlja među dvoje ljudi.

Ako ste jedni od onih koji se često zaljubljuju onda ste sigurno jedan od navedenih horoskopskih znakova:

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju reputaciju da uvek žele ozbiljne i snažne veze sa ljudima sa kojima izlaze. Čak i ako žele da partnera sa kojim imaju povremeni intimni odnos, drže na distanci, na kraju će svakako biti vezani za njega. Čak i ako zvanično ne izlaze sa nekim, žele da znaju da uvek sa nekim mogu imati taj romantični odnos. Rak je jedan od znakova koji polako, ali sigurno otvaraju svoje srce. Za to im je potrebna veza koja je izvan fizičke, ona koja im omogućava da se osećaju bezbedno s kim god da su, ali da ne moraju da postavljaju zidove. Njihova sreća potiče iz poverenja.

Mislite o svom licu na vreme - Ključne stvari za negu kože posle 25. godine

Mislite o svom licu na vreme - Ključne stvari za negu kože posle 25. godine

Trodnevna jogurt dijeta od koje možete IZGUBITI DO 4 KG - Ovako izgleda jelovnik po danima

Trodnevna jogurt dijeta od koje možete IZGUBITI DO 4 KG - Ovako izgleda jelovnik po danima

Bik

Slično kao kod Raka, Bikovi se zaljubljuju u osobe koje imaju duboke emocije, baš kao i oni. To, međutim, ne znači da njihova romantična strana ne izostaje kada sretnu partnera. Bikovi možda ne izgledaju tako, ali zapravo uvek se nadaju stabilnoj i trajnoj vezi zbog koje se osećaju sigurno. Oni nemaju strpljenja za odnose koji će trajati duže od nekoliko nedelja ili meseci. Kad upoznaju nekoga s kim imaju hemiju, mogu samo početi da dele više. Žele da dožive iskustvo obožavanja svog partnera, pa je prirodno da odnos podignu na novi nivo. Jednom kada pronađu ono što žele ulažu napore da to i zadrže.

Vaga

Predstavnici ovog znaka su neverovatno odani. Oni traže harmoniju u svim vezama, pa ne žele nejasne i povremene odnose u kojima ne mogu reći partneru kako se osećaju. Vaga želi da oseti da je partneru najvažnija. Da bi se osećali zadovoljno, moraju naći razumevanje. Oni su kokete i društvenjaci, a to skriva dublju želju da se voli i bude voljen. Vage vam možda to neće dati do znanja, ali se uvek duboko nadaju da će se situacija pretvoriti u nešto ozbiljno.

ljubav
Foto: Profimedia

Ovan

Ako postoji znak Zodijaka koji se naglo zaljubljuje, onda je to Ovan. Kao predstavnik vatrenih znakova, Ovnovi rade sve impulsivno i to uključuje ulazak u odnose pre nego što je druga strana za to 100% spremna. Za razliku od ostala tri horoskopska znaka na listi, Ovan ne traži nužno doživotne veze. Samo želi da oseti uzbuđenje, strast i osveženje. Čim počnu da osećaju emocije prema nekome, to znači da su zaljubljeni. Naravno, vremenom ni sami ne shvataju da se to pretvorilo u nešto ozbiljnije i trajnije.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd