Skip to main content
starost

Osobe rođene u 4 HOROSKOPSKA ZNAKA NAJDUŽE ŽIVE: Oni su najveći srećnici

Foto: Shutterstock
Saznajte koji su to horoskopski znaci koji najduže žive!

Brojni faktori utiču na dužinu životnog veka - genetika, zdravlje, navike... Međutim, horoskop kaže i da datum rođenja igra značajnu ulogu. Pa tako, astrolozi su izdvojili četiri znaka za koje se ispostavilo da su najdugovečniji i među kojima ima najviše stogodišnjaka. Evo i o kojim se to znacima radi...

UVEK SU SAME i teško im je udovoljiti - Devojke rođene u ovim horoskopskim znacima NIJE LAKO OSVOJITI

UVEK SU SAME i teško im je udovoljiti - Devojke rođene u ovim horoskopskim znacima NIJE LAKO OSVOJITI

Traži dečka rođenog u ovim znacima - Muškarci koji imaju ovakav horoskop su najbolji ljubavnici i partneri

Traži dečka rođenog u ovim znacima - Muškarci koji imaju ovakav horoskop su najbolji ljubavnici i partneri

Ovan

Po prirodi, predstavnici ovog znaka imaju jak nervni sistem i snažan karakter. Tokom svog života Ovnovi se susreću sa brojnim iskušenjima, ali zbog specifične emocionalne uzdržanosti uspevaju da prebrode sve teškoće bez posebnih posledica po zdravlje. Istina, tokom života obično pate od glavobolja, ali većina ljudi rođenih pod ovim vatrenim znakom nije sklona lošim navikama i vodi aktivan način života - uvek imaju više nego dovoljno energije. Zbog svega toga, astrolozi smatraju da postoje dobri preduslovi da žive dugo, bez posebnih zdravstvenih problema. Prosečna starost i muškaraca i žena rođenih u znaku Ovna je 81-83 godine.

starost
Foto: Profimedia

Bik

Rođeni u ovom znaku se smtarju najdugovečnijim, među njima je najviše stogodišnjaka. Prosečan životni vek žene Bika iznoci 81,5 godina, a muškaraca 83,5. Predstavnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, ovo je njihov element. Obično su vrlo praktične osobe koje trezveno procenjuju situaciju. Predstavnici ovog znaka nikada ne rade na svoju štetu, skloni su da vode mirne živote i "robovi" su rutine. Iako su hedonisti, ako je reč o zdravlju, lako će se odreći gurmanluka i baciti na dijetu. Astrolozi upozoravaju Bikove da povedu računa o pritisku, skloni su hipertenziji.

Devica

Još jedan znak koji se smatra najdugovečnijim. Prosečan životni vek za ženu je 83 godine, za muškarce - 78 godina. Mogu se pohvaliti ne samo dobrim zdravljem, već i pedantnošću kojom se brinu o sebi. Preventivne posete lekaru, unos vitamina i minerala - sve su to navike koje odlikuju ovaj horoskopski znak. Vrlo su uporne i istrajne, pa ćete Device često zateći u teretani kako doteruju figuru. Od problema, mogući su loše varenje, neuralgija, bolesti ORL...

starost
Foto: Profimedia

Jarac

Još jedan znak Zodijaka čiji predstavnici imaju dug i bogat život - više od 80 godina. Jarčevi su pragmatični i specifični, odlikuje ih snažan karakter i kada nešto zacrtaju, ne odustaju od cilja. Ako je reč o zdravlju i promeni životnih navika, sprovešće ih bez pogovora. Revnosno posećuju lekare, a ne samo da će se osloniti na mišljenje jednog, već će pažljivo saslušati brojne specijalite i pridržavati se preporuka. Za Jarčeve je bolje da ne učestvuju u ekstremnim vrstama zabave - rizik od povrede je visok.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd