Skip to main content
horoskop

SPREMITE SE ZA TEŽAK PERIOD do polovine decembra! Numerolog otkrio izazovne aspekte - čuvajte se KLEVETE, PREVARA...

Foto: Shutterstock ilustracija
Ovo će uneti promenu u živote mnogih.

Nalazimo se u periodu kada se svi osećamo dosta iscrpljeno, zbunjujuće, slabo i frustrirano.

Sve do polovine decembra meseca imamo izazovan aspekt broja 8 (Mars) i broja devet 9 (Neptun) i zbog toga vlada ovakva energija među svima.

SAVETI SRBA KAKO UŠTEDETI NA HRANI: Najviše para ode na JEDNO, a ovo je SUMA novca koju potroše mesečno

SAVETI SRBA KAKO UŠTEDETI NA HRANI: Najviše para ode na JEDNO, a ovo je SUMA novca koju potroše mesečno

PIKSIJEVE ĆERKE SU VANSERIJSKE LEPOTICE, A OBE SU UDATE ZA MILIONERE: Jednog zeta znaju svi, a drugog KRIJU KAO ZMIJA NOGE!

PIKSIJEVE ĆERKE SU VANSERIJSKE LEPOTICE, A OBE SU UDATE ZA MILIONERE: Jednog zeta znaju svi, a drugog KRIJU KAO ZMIJA NOGE!

Osmica je orijentisana na akciju, agresivna je, takmičarski je raspoložena dok je devetka sanjiva, maštovita, kreativna i ima sklonost ka bežanju. Dakle ovaj period koji je iza nas a koji je i ispred nas ima jednu nisku energiju, energiju sumnji, prevara, skandala, laži ali i pogrešnih i loših procena.

Jedan od scenarija kroz koji možete da prolazite jesu odnosi sa drugima. Neminovno da je ovo period godine kada postoji tendencija da budete sumnjičavi i paranoični. Gledajte da izbegavate iskušenja kao i da brzopleto reagujete protiv drugih zbog mogućih konfuznih motiva.

glavobolja
glavobolja
Foto: Profimedia

Zbog unutrašnjeg slepila, možete propustiti da razumete šta se dešava i na taj način primenite obrazac koji se razvija sličan paranoji, gde počinjete da zamišljate dodatna odbacivanja od strane drugih, postajete izuzetno osetljivi u pogledu svih društvenih kontakata a zatim postajete defanzivno ratoborni. Čak i ako ima nešto istine u glasinama koje ste čuli posle 10.12. će vas se samo vratiti kao bumerang i shvatićete da ste najverovatnije naseli i pogrešili.

S druge strane, možete biti žrtva ogovaranja, skandala, klevete ili prevare. Budite oprezni sa ponudama koje izgledaju previše dobro da bi bile istinite.

Sfera trgovine i informacija ali i saobraćaja mogu biti u problemu, pa stoga vodite računa. Opreznost savetujem i prilikom rukovanja benzinom, gasom i naftom. Hakovanje naloga kao i problemi na putovanjima mogu biti učestala. Opreznost savetujem i prilikom on-line kupovine (sa kreditnim karticama budite obazrivi). Izdaje i razočarenja u ovom periodu su neminovne. Emotivno možete biti samo povređeni.

Pored svega ovoga u velikoj meri mogu biti prisutne alergije na lekove ili intolerancija na hranu. Želja za opijatima i alkoholom su naglašene, budite oprezni sa istima i gledajte da ih izbegavate kako bi bili produktivniji. Ali što je najbitnije sa ovom energijom morate biti izuzetno zaštitnički nastrojeni prema svom umu i sopstvenim mislima.

Ne dozvolite da vas strahovi ili mašta prevladaju. Ne preuzimajte nikakav dodatni posao ili nove projekte. Gledajte svoja posla i iskoristite ovu zbunjujuću energiju u kreativnim projektima kojima je potrebna inspiracija i mašta, a ne kontinuirani fizički napor.

Autor: Bojan Kljajić

 

Vremenska prognoza
Fog
7 Beograd