Skip to main content
piksi

PIKSIJEVE ĆERKE SU VANSERIJSKE LEPOTICE, A OBE SU UDATE ZA MILIONERE: Jednog zeta znaju svi, a drugog KRIJU KAO ZMIJA NOGE!

Foto: Printscreen Instagram / wedstagrams
Uživaju u životu.

Zbog Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Kataru, Dragan Stojković Piksi i njegov privatni život našao se u žiži interesovanja. Poznato je da je Piksijeva supruga Snežana njegov veliki oslonac i podrška, a pored nje, tu su i njegove ćerke - Andrea i Anja.

Naslednice legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Andrea i Anja, srećno su udate i imaju decu. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija. O njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima, dok se o životu njene sestre Andree i brata Marka vrlo malo zna.

Mezimica je pre nekoliko godina od oca dobila luksuznu nekretninu u Londonu, gde trenutno živi sa suprugom Hugom Valenteom i njihovim ćerkicama. Svaki kutak odiše elegancijom i glamurom - spavaća soba puna ogledala, mnoštvo skupocenih komada nameštaja i detalja, kristalni luster u centralnom delu dnevne sobe i još mnogo bogatog sadržaja. Anja uživa u roditeljstvu sa svojim izabranikom. Ponosna mama svakodnevno objavljuje slike dede i njegovih unuka za koje je Piksi posebno vezan. Aktuelni selektor često ističe koliko je ponosan na izbor svoje ćerke.

KAD VEĆ SPAVAŠ SA MOJOM ŽENOM, ZVRCNI DA POMERIM AUTO! Muž ostavio ŠOK poruku ženinom ljubavniku

KAD VEĆ SPAVAŠ SA MOJOM ŽENOM, ZVRCNI DA POMERIM AUTO! Muž ostavio ŠOK poruku ženinom ljubavniku

NAJUSPEŠNIJA ĆERKA KATARSKOG ŠEIKA ODUŠEVILA LEPOTOM: Ima 6-oro dece, uspešna je i obrazovana, a opet u SENCI MAJKE

NAJUSPEŠNIJA ĆERKA KATARSKOG ŠEIKA ODUŠEVILA LEPOTOM: Ima 6-oro dece, uspešna je i obrazovana, a opet u SENCI MAJKE

- Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom - rekao je jednom prilikom Piksi.

Iako je neretko u žiži javnosti za razliku od svoje sestre, Andrea nije imala ništa manje srećno odrastanje, a vreme studiranja provela je u gradu svetlosti. Andrea je posvećena porodici i domu, a to što je najstarija Piksijeva ćerka je nije sprečilo da uspe u nameri da svoj život vodi potpuno izvan radoznalih pogleda javnosti. Andrein suprug je, za sada, nepoznat javnosti i jedino što se zna je da mu je ime Mete.

U januaru je Andrea rodila devojčicu Sijenu i to je njeno prvo dete, dok Anja Valente ima troje dece Indiju Rouz, Kasiju Ginzi i Aleksiju.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
7 Beograd