Skip to main content
Seks

SEKS VAM ODAVNO NIJE ZANIMLJIV: Sedam načina kako da VAM odnos iz dosadnog pređe u NEZABORAVAN!

Foto: Profimedia
Nećete se pokajati!

Orgazam nije uvek pokazatelj dobrog seksa. Seks može biti dobar i kada izostane orgazam, ukoliko svoju pažnju usmerite na neke druge stvari kojima se možete takođe zabaviti. 

NIJE VAM DO ŽIVOTA: Evo kako ćete ZNATI da li ste u DEPRESIJI ili ste samo NERASPOLOŽENI!

Seks
Foto: Profimedia

DA SMO OVO ZNALI RANIJE: Eksplozivni ORGAZMI na sve strane, ali evo u čemu je CAKA!

Mozak je najvažniji polni organ

Najbolji seks se dešava onda kada imate duboku vezu sa svojim partnerom. Blizu 48 odsto muškaraca i 39 posto žena smatra da je ljubav najvažniji faktor u postizanju seksualne sreće. Bez obzira na to da li ste stvarno zaljubljeni u osobu s kojom imate polne odnose ili je to samo trenutno osećanje, dobra povezanost nesumnjivo čini seks boljim, jer će vam prilikom odnosa biti udobnije i opuštenije.

KAKO MAMA KAŽE I VOLIM SAMO SEBE: Sedam tipova muškarca koji se nikada ne menjaju! Izbegnite ih ako možete!

Komunikacirajte

Iako ste upoznali idealnu osobu i iako ste ludo zaljubljeni, seks vam i nije tako sjajan. Od vitalnog je značaja da održavate kanale komunikacije otvorenim i da na taj način nadomestite nedostatke tokom seksa. Razgovarajte s partnerom o onome što vas zapravo muči i na taj način pokušajte da pronađete rešenje.

Dajte šansu novim stvarima

Ako svakog dana jedete isti obrok, sigurno će vam dosaditi. Zašto bi u seksu bilo drugačije?! Previše parova se zaglavi u seksualnoj rutini gde rade iste stvari, istovremeno s istim rezultatima. Seks na taj način postaje rutina, a ne nešto čemu se posebno radujete.

SREĆNA I RASPAMEĆENA: Ovo je pravo REŠENJE za nezadovoljenu UDATU ženu! SEKS iz snova u BRAKU (FOTO)

Pre seksa
Foto: Profimedia/ilustracija

IMATE STRES NA POSLU? Evo KAKO uništavate vašu VEZU sa partnerom i prenosite LOŠU ENERGIJU!

Nije svaki seks idealan

Veoma mali broj parova ima sjajan seks svaki put. Čak i parovi koji svoj seksualni život ocenjuju fantastičnim, priznaju da samo dva ili tri odnosa od deset, dovedu do izuzetnog užitka.

Koristite igračke

Pomisao da sve žene mogu da dožive orgazam kroz penetraciju, jedan je od velikih seksualnih mitova. Istina je da većina žena ne doživi orgazam isključivo kroz vaginalnu penetraciju, a čak u sedam od 10 slučajeva neophodna je dodatna stimulacija do vrhunca. Dakle, kako biste osigurali obostrani užitak, preporučuje se upotreba seks igrački. Ova pomagala su odličan način da stimulirate klitoris i poboljšate šanse za orgazam.

Ljubljenje vodi ka povezivanju. 

Mnogi parovi potcenjuju važnost ljubljenja, što je zaista šteta uzmemo li u obzir da je to najbolji način da se uspostavi intimnost i jedan je od najboljih segmenata predigre.

DAHĆE, PRIČA, VIČE... Zbunjuju vas ZVUKOVI vašeg partnera tokom SEK*A? Evo šta oni zapravo ZNAČE!

Lubrikanti

Lubrikanti čine seks mnogo boljim. Oni ga čine zabavnim, mogu da smanje bol i trenje, mogu pomoći u rešavanju nekih problema vezanih za prirodno podmazivanje i mogu da doprinesu pojavi novih osećaja tokom seksa.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
-0 Beograd