Subota 24. feb 2024.
Bredli Kuper

Nekada je živeo u GLAMURU, a danas peče PLJESKAVICE u kamionu! Supermodeli ga i MASNOG jure, a umalo da ispadne HAOS između dve manekenke

Foto: Profimedia
Bredli Kuper je ogromnu popularnost svojim talentom, šarmom i svestranim radom u filmskoj industriji. Izgleda da je odlučio da promeni (ili proširi) profesiju, pa se udružio sa poznatim vlasnikom picerija iz Kalifornije. Oni su pokrenuli posao sa kamionom brze hrane, a na iiznenađenje svih nas upravo Bredli Kuper peče pljeskavice. Da situacija bude još apsurdnija, dva supermodela, bivša devojka Irina Šejk i sadašnja Điđi Hadid ukrstile puteve

Bredli Kuper postao je prodavac brze hrane! I kao da to nije već dovoljno šokantno, njegov kamion u kome se peku pljeskavice "Danni & Coop’s Cheesesteaks" u Njujorku u sredu su posetile i bivša i sadašnja devojka.

Zvezdu serije "Mamurluk" (48) posetile su njegova bivša partnerka Irina Šejk i njegova sadašnja devojka, Điđi Hadid, a on ih je masnih ruku i uflekane kecelje srdačno pozdravio.

BILA JE MUŠKARAC!? Za ovu POZNATU PEVAČICU tvrde da je MENJALA POL, mnogi su bili zaljubljeni u njuAmanda Lir

BILA JE MUŠKARAC!? Za ovu POZNATU PEVAČICU tvrde da je MENJALA POL, mnogi su bili zaljubljeni u nju

Devojke, slavimo Svetu Ekaterinu, POMOLITE SE na ovaj način - Molitva koja pomaže ukoliko želite da se udateSveta Velikomučenica Ekaterina Aleksandrijska

Devojke, slavimo Svetu Ekaterinu, POMOLITE SE na ovaj način - Molitva koja pomaže ukoliko želite da se udate

Irina Šejk, koja ima 37 godina, zastala je da pojede nešto u kamionu sa hranom zajedno sa Kuperovom ćerkom, Leom De Seine, koja ima 6 godina. Na nekoliko fotografija može se videti kako Šejkova razgovara sa svojim bivšim partnerom dok se smeškala izlazeći iz kamiona.

S druge strane, Hadidova je viđena kako uživa u čizburgeru, čija je cena iznosila 10 dolara, a bila je u društvu glumice iz filma "Park iz doba jure", Laure Dern.

Irina Šejk
Foto: Profimedia

Za svoj novi poduhvat, Kuper se udružio sa Denijem Digiampietrom, vlasnikom picerije "Angelo's" u Filadelfiji, kako bi kreirao njihov kamion sa hranom, "Danni & Coop’s Cheesesteaks".

Glumac i Irina Šejk zabavljali su se od 2015. do 2019. U martu 2017. dobili su ćerku Leu.

Bivši par izazvao je glasine o pomirenju nakon što su prošlog avgusta otišli na porodični odmor u Italiju, međutim, ruska lepotica je ubrzo nakon toga počeka da izlazi sa bivšom NFL zvezdom Tomom Brejdijem, mada je to bilo kratkog daha.

Bredli Kuper
Foto: Profimedia

Bredli je prvi put izazvao glasine o vezi sa Điđi u oktobru, kada su viđeni kako zajedno večeraju u Njujorku i odlaze u istom automobilu. Navodno su zajedno otputovali na vikend putovanje na nepoznatu lokaciju.

Supermodel star 28 godina - nedavno kritikovan zbog širenja lažnih informacija o sukobu između Izraela i Hamasa - nosio je plavu džins jaknu preko crne košulje, crne pantalone i jenki bejzbol kapu dok je njen partner bio posvećen poslu.

Izvor je ekskluzivno rekao za "Page Six" prošlog meseca da se stvari između nominovanog za Oskara i Hadidove razvijaju veoma brzo i da je njihova "veza na steroidima". "Vrlo brzo postaje ozbiljno", rekao nam je insajder. "Oni su zajedno svaki dan."

Điđi Hadid
Foto: Profimedia

Izvor blizak Šejkovoj nam je u oktobru rekao da manekenka "nije srećna" zbog Kuperove nove romanse sa Điđi.

- Irina nije zadovoljna što Bredli izlazi sa još jednim supermodelom, ali sa mlađim, rekao nam je tada insajder. - To ju je iznenadilo.

 

Vremenska prognoza
Umerena kiša
14 Beograd