Petak 01. mar 2024.
Kejt Midlton

Kejt Midlton trpela ŽESTOKO NASILJE u školi, deca su je zvala "BLEDA MRŠAVICA" - direktorka tvrdi "Sve je to DEO ODRASTANJA!"

Foto: Profimedia
Mnogi misle da je imala savršen život i pre udaje za princa Vilijama, ali bilo je daleko od toga

Princeza od Velsa ima život o kojem mnoge devojčice i devojke sanjaju, ona je stvarno pronašla princa na belom konju i živi u zamku. Iako znamo da njen raskošan kraljevski život nije uvek lak, jer uključuje razne dužnosti i mnogo žrtvovanja, mnogi ne znaju da život Kejt Midlton pre nego što je upoznala princa Vilijama nije bio nimalo lak.

Čini se da je 41-godišnjakinji zapravo bilo veoma teško u srednjoj školi i čak je morala da napusti internat, za koji su njeni roditelji morali da izdvajaju skoro 4 miliona dinara godišnje, polovinom semestra zbog "strašnog maltretiranja" koje je princeza trpela.

Nekada su DIJAMANTE nalazili na svakom koraku, a danas ovde stanuju samo DUHOVI - "Ovo je NAJJEZIVIJI grad na planeti!"

Nekada su DIJAMANTE nalazili na svakom koraku, a danas ovde stanuju samo DUHOVI - "Ovo je NAJJEZIVIJI grad na planeti!"

Džoan Kolins (90) šeta se sa TRIDESET GODINA MLAĐIM mužem - Tretira je kao kraljicu, a pre njega nizali se samo neuspesi (FOTO)

Džoan Kolins (90) šeta se sa TRIDESET GODINA MLAĐIM mužem - Tretira je kao kraljicu, a pre njega nizali se samo neuspesi (FOTO)

Njeni bivši školski drugovi tvrde da im se posle promene škole poverila o maltretiranju od devojčica koje su je stalno zadirkivale, jer im je smetalo što je"savršena".

Kejt je premeštena iz internata za devojčice " Downe House School" u Njuberiju na "Marlboro koledž" nakon što je zbog nasilja drugih učenika postala "mršava i bleda" - iako je tadašnja direktorka škole negirala da je znala bilo šta o maltretiranju.

Za razliku od svojih vršnjakinja, Kejt je živela kod kuće umesto u internatu, jer je kuća njenih roditelja bila u blizini, te školske drugarice tvrde da zbog toga nije mogla da sezbliži sa drugim devojčicama.

Džesika Hej, stara školska drugarica sa koledža Marlboro, rekla je za "News of the World" 2010. kako je Kejt "mrzela" Downe House School.

- Mrzela je to mesto, apsolutno ga je prezirala. Neke od devojaka su bile užasne prema njoj. Bila im je meta, jer je bila savršena - dobro vaspitana i ljupka osoba. Bila je povučena i nije mogla da se izbori sa tim.

Kejt Midlton
Foto: Profimedia

Džesika je dalje tvrdila da joj se Kejt poverila u vezi sa maltretiranjem tokom kasnih noćnih druženja u njenoj novoj školi:

- Rekla je da je postojala grupa devojaka koje su je prozivale i koje su joj krale knjige i stvari – takve sitnice. Ona im je smetala, jer je bila nekonfliktna i fina osoba... Kada je išla na ručak i sedala za sto gde su već bile devojčice, sve bi ustajale i sedele za drugi sto.

Još jedna drugarica sa "Marlboro koledža", Gema Vilijamson, govorila je o Kejtinom dolasku u novu sredinu. Naime, princeza od Velsa se prebacila u drugu školu kada je imala 14 godina, a drugarica tvrdi da je tamo bila mnogo srećnija.

Gema je takođe potvrdiča za "Dejli mejl" da je Kejt gubila na težini i bila bleda poput duha zbog stresa koji je pretrpela, a to su primetili i u drugoj školi: - Očigledno je bila jako zlostavljana i sigurno je izgledala mršavo i bledo. Imala je vrlo malo samopouzdanja.

Uprkos ovim komentarima, bivša direktorka škole, Suzan Kameron, tada je demantovala bilo kakvo saznanje o ozbiljnom maltretiranju. U razgovoru sa Kejti Nikols, za svoju knjigu "Kejt: Buduća kraljica", ona je izjavila: - Možda se osećala malo izolovano ili nije uspela da stekne prijatelje.

 Downe House School
Foto: Profimedia

- Svakako da nemam saznanja o bilo kakvom ozbiljnom nasilje. Ali postoji ono što svi zovu maltretiranje, a postoji stvarno, pravo, maltretiranje gde se neko užasno proveo. To se sigurno nije desilo. Da, bilo je zadirkivanja, sve je to deo normalnog nadmetanja u odrastanju, uspostavljanju poretka.

Kejt je prešla dug put od svojih školskih dana i ne plaši se da se pozabavi ozbiljnim temama kao što je maltretiranje u školi, čak je odabrala dobrotvorne organizacije za borbu protiv zlostavljanja.

 Otprilike u vreme njihovog kraljevskog venčanja, par je podelio listu dobrotvornih organizacija kojima su dobronamerni ljudi mogli da doniraju umesto da im šalju poklone, a na listi je bila i dobrotvorna organizacija "Pobedimo nesilje". 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd