Petak 08. dec 2023.
Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović

„OVO JE TEŽAK TRENUTAK ZA OBOJE": Nemanja Gudelj otkrio istinu o navodnom raskidu sa Anastasijom

Foto: Srbija Danas
Vesti o okončanju veze nakon gubitka bebe zapalile su društvene mreže, evo šta fudbaler kaže povodom njih.

Rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj informacija je koja je u medijima odjeknula kao bomba. Istina je da se Cecina mezimica vratila u Srbiju, a razlog za to svi vide u traumi zbog gubitka bebe. Pojedini, doduše odlazak lepe Tase iz fudbalerovog doma smatraju kako reakcijom na sva bolna dešavanja, tako i posledicom raskida sa Nemanjom.

ANASTASIJA KONAČNO STIGLA U SRBIJU: Na aerodromu niko nije očekivao njega!

ANASTASIJA KONAČNO STIGLA U SRBIJU: Na aerodromu niko nije očekivao njega!

PRVO OGLAŠAVANJE CECE nakon što je Anastasija izgubila bebu - Javno se obratila Nemanji Gudelju!

PRVO OGLAŠAVANJE CECE nakon što je Anastasija izgubila bebu - Javno se obratila Nemanji Gudelju!

Na svu sreću između pevačice i sportiste sve je u najboljem redu. Vole se kao prvog dana, možda čak i više. Bol zbog prekida trudnoće dodatno ih je ujedinila a da problemi nisu narušili njihov odnos najbolje svedoče fotografije koje fudbaler poslednjih dana deli na svom Instagramu.

Naime, nakon što je njegov klub Sevilja postao prvak Evrope Nemanja je pored fotografija sa fudbalskog terena i navijača objavio i jednu sa Tasom. Sliku zagrljenog para objavila je i Anastasijina majka Ceca Ražnatović a u opisu dodala da ima najboljeg zeta na svetu te da je preponosna.

Taman kada su se strasti stišale zbog tog prvog Anastasijinog kadra po gubitku bebe, nastao je novi još lepši i dražesniji. Na njemu pevačica drži osvojeni pehar, dok je fudbaler ljubi u glavu.

Anastasija Ražnatović
Foto: instagram printscreen/nemanjagudelj

Ovo je težak trenutak za nas, ali naša ljubav će pobediti – napisao je Nemanja u opisu i potpuno demantovao nagađanja o raskidu koja trenutno kruže medijima.

Rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj još jedna je od brojnih spekulacija koje ne mogu narušiti odnos zaljubljenog para, koji je po saznanju da će dobiti ćerku planirao i venčanje. Da li će nastaviti u tom smeru vreme će pokazati, za sada Tasa odmara u svom domu okružena najmilijima koji joj u ovom času pružaju najveću podršku. 

 

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd